Workshop om Smag og Sensorik: Hvad er "Smagen af Fyn"
Information
- Sted:
- Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 16. april 2024 kl. 16:00
- Til:
- 16. april 2024 kl. 19:00
Hvad er smag? Og hvad er sensorik?
Tag med på en rejse ind i smagens verden, hvor vi dykker ned i de grundlæggende smagskomponenter og bliver klogere på, hvordan de påvirker smagsoplevelsen, og hvordan du selv kan anvende denne viden i dit arbejde.
Vi skal også nørde i fermenteringsteknikker, fermenteringens rolle i fødevareproduktion og gennemgå konkrete fermenteringsmetoder og deres indvirkning på smagen. Og så får du mulighed for selv at smage på forskellige produkter, der er baseret på fermentering.
Sidst men ikke mindst skal vi drøfte ”Smagen af Fyn”. Hvordan smager Fyn? Og hvad er ”Smagen af Fyn” egentlig for en størrelse?
Der bliver naturligvis også rig mulighed for at netværke med andre lokale fødevareproducenter, kokke og iværksættere inden for mad og drikkevarer.
Der serveres drikkevarer og snacks til eventet.
Du er velkommen til selv at købe mad på Storms bagefter.
Tid: Tirsdag den 16. april kl. 16-19
Sted: Drivhuset på Storms Pakhus, Odense
Program – opdateres løbende:
- Velkommen og dagens program v./ Smagen af Fyn og Food & Bio Cluster Denmark
- Lisbeth Ankersen fra Innova Consult,
Lisbeth Ankersen er kendt fra bl.a. DR2 og BBC, er en biokemiker-turned-smagsnørd, der i over 25 år har forvandlet sin fascination af smag til optrædener på tv, radio, og i bøger, og har rådgivet store brands som Ferrero,, Arla, og Danish Crown.
- Lokale aktører fortæller om deres tilgang til emnet, bl.a.:
- Max Rasmussen fra Ztove
fortæller om, hvad den rigtige tilberedningstemperatur betyder for smagen
- Mr. Phan House - præsenterer sit bud på Kimchi i en udgave med "Smagen af Fyn"
- Smagning & netværk – og afrunding på dagen
Tilmelding
Der er begrænset antal pladser.
Tilmeld dig øverst på siden.