Smagsnetværk - Michelin-kokkenes bedste tricks til produktudvikling

Information

Sted:
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
11. juni 2024 kl. 10:00
Til:
11. juni 2024 kl. 14:30
Netværk for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden om smag og sensorik i udviklingsprocessen

Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!

Program

10:00-10:15 Velkommen

10:15-10:45 Gastronomisk smag og sammensætning /V. Per Mandrup

10:45-11:00 Rejsen fra michelinkok til produktudvikler /v. Morten Rastad

11:00-11:15 Pause og netværk

11:15-12:00 Michelin-kokkens guide til velsmag i det planterige univers v/Morten Rastad, kok og medstifter af Nocla

12:00-12:45 Frokost og netværk 

12:45-13:10 Fra papsmag til velsmag. Hør om endless foods rejse med udvikling af THIC (This Isn’t Chocolate), som er en bæredygtig konfektionsløsning lavet uden kakao. Udviklet som en ingrediens, drevet af upcycling. /v. Christian Alexander Møller Bach fra endless food co.

 13:10-13:40 – Sæt turbo på den grønne omstilling: Mikkel Therkildsen fra Nordic Koji fortæller om deres umami produkter lavet på danske bælgfrugter og korn. Vi får også lov at smage på produkterne, der er særligt velegnede som smagsforstærker i plantebasserede retter.

13:40 Opsamling og dialog om planterige retter

14:00 Tak for i dag

Arrangementer lavet i samarbejde med TurboPlant 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværk - Michelin-kokkenes bedste tricks til produktudvikling