Netværksmøde Innovative drikkevarer
Information
- Sted:
- Food Nation, Vesterbrogade 4A, 1620 København, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 04. juni 2024 kl. 09:30
- Til:
- 04. juni 2024 kl. 14:30
Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.
Produktudvikling og forbruger præferencer
PROGRAM
09.30 Registrering, morgenbrød, kaffe og netværk
10.00 Velkommen, v/Knud H. Hansen Food & Bio Cluster Denmark
10.05 Kort præsentation af vores vært Food Nation
10:15 Bordet rundt: Præsentation + nyt siden sidst
11.00 Kort pause
11.10 Duft, smag og flavour: Produktudvikling til ganen. Kim Møller-Elshøj lavede sin første sensoriske analyse og skrev sine første smagsnoter for Isle of Arran Distillers i Skotland allerede i 2002. Med afsæt i sit daglige virke som blender af whisky og rom fortæller Kim Møller-Elshøj fra WHISKYMAKER & Co. om smag, og hvordan man udvikler recepter og produkter.
12.00 Frokost og netværk
13.00 Markedstendenser indenfor innovative drikkevarer:
- Hør om to vigtige megatrends indenfor drikkevare som har betydning for forbrugerens valg
- Få de sidste tal på markedsudvikling på alkoholfri øl og vin i Danmark
ved/Line Haugaard FBCD
13:50 Afrunding og opsamling
14.00 Tak for i dag
Målgruppe: Arrangementer henvender sig til drikkevareproducenter som arbejder med eller ønsker at arbejde med innovative drikkevarer samt vindenspersoner, leverandører til og aftagere af drikkevarer. Under møderne vil der være rig mulighed for at udveksle viden, få inspiration og finde nye samarbejdspartnere.
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.