Netværksmøde Innovative Drikkevarer
Information
- Sted:
- To Øl City, Ringstedvej 13, 4520 Svinninge, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 07. marts 2024 kl. 09:30
- Til:
- 07. marts 2024 kl. 14:30
PROGRAM
09.30 Registrering, morgenbrød, kaffe og netværk
10.00 Velkommen, v/Knud H. Hansen Food & Bio Cluster Denmark
10.05 Kort præsentation af deltagerne
10.15 Rundvisning To Øl City, Vi ser faciliteterne og produktionen.
11:00 Æblerov har et mål om at få udbredt cideren til endnu flere mennesker, så den en skønne dag sidestilles med at man tager en rødvin eller en pilsner til maden. Mads Grene fra Æblerov fortæller om udvikling, produktion og salg af deres bæredygtig og naturligt gæret cider.
11.30 Ideerne bag To Øl, deres produkter og hvordan de arbejder med produktion, produktudvikling og markedsføring. Ved Christian Astorp, To Øl
12:00 Frokost og netværk
12.45 challange - Ulmus arbejder med vilde nordiske planter & ingredienser indenfor cocktailsegmentet – de ønsker input til at starte en produktion af cocktailingredienser til restaurationsbranchen.
13:15 Videndeling og dialog: Bordet rundt, hvordan håndterer deltagerne deres produktion?
13:45 Finansieringsmuligheder til udvikling af nye produkter. Hvad findes der af muligheder? v/Knud Hjortlund Hansen
13.55 Afrunding og opsamling.
14.00 Tak for i dag
Målgruppe: Arrangementer henvender sig til drikkevareproducenter som arbejder med eller ønsker at arbejde med innovative drikkevarer samt vindenspersoner, leverandører til og aftagere af drikkevarer. Under møderne vil der være rig mulighed for at udveksle viden, få inspiration og finde nye samarbejdspartnere.
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender. Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.