Værdikædeworkshop om danske ærter til plantebaserede fødevarer

Information

Sted:
Fjordland Thisted, Silstrupparken 2, 7700 Thisted, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
31. januar 2024 kl. 10:00
Til:
31. januar 2024 kl. 15:00
Booste dansk ærteproduktion

Formålet med workshop at sætte fokus på samarbejdet i værdikæden for øget kvalitet og tilgængelighed af ærtesorter til  plantebaserede fødevarer.

Program - ordstyrer Knud Tybirk Food & BioCluster Denmark

09.30  Kaffe og te

10.00  Velkomst v/ Eva Brauner Sørensen, SEGES Innovation P/S

10.10  Inspiration fra plant mate: Hvor kan ærter bruges i ny mad v/ Morten H.J. Fenger, Chef and Product Adviser, Organic Plant Protein           

10.35 Hvad motiverer landmænd til at dyrke ærter til fødevarer?  v/ Michael Riis, Fjordland

11.00 Pause

11.10 Indløs merværdien: Udvikling af ærtesorter til fødevareindustrien v/ Ida Marie Garder, Nordic Seed A/S

11.35 Erfaringer ved testdyrkning af økologiske ærter  v/ Hanne Lakkenborg Kristensen, Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet

12.00   Frokost

13.00 Værdikædeperspektiver fra primærproduktion til produkt v/ Ulrich Kern Hansen, Organic Plant Protein

13.25 Workshop: Vi diskuterer hvad de forskellige aktører oplever af udfordringer, og hvad de ser som løsninger, der skal til for at facilitere et stærkere samarbejde for danske ærter som råvare til plantebaserede fødevarer.

14.30 Opsamling og netværk

15.00   Tak for i dag

Kontakt

Kersti Haugan

kha@foodbiocluster.dk

+4553675880

Værdikædeworkshop om danske ærter til plantebaserede fødevarer