Smagsnetværksmøde

Information

Sted:
Procudan, Bronzevej 1, 6000 Kolding
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
12. november 2024 kl. 09:30
Til:
12. november 2024 kl. 14:00
Netværk for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden om smag og sensorik i udviklingsprocessen

Arrangementet er KUN for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. Er du ikke medlem men ønsker at se om netværket er noget for dig, så kontakt netværksleder Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.


Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!


Program

09.30: Registrering, kaffe og netværk

10.00: Velkomst, Knud Hjortlund Hansen, Food & Bio Cluster Denmark

10.05: Bordet rundt, seneste nyt

10.30: Oplæg og rundvisning ved Maja Duelund, Produktchef, Procudan.

Procudan fortæller om deres arbejde med lekture i voks og hvordan dette bruges til emballage. Voks kan påvirke både smag og konsistens samt holdbarhed. Under oplægget vil vi se emballagen og få lidt smagsprøver. Afslutningsvis får vi en rundvisning hos Procudan.

12.00: Frokost og netværk

13.00: Marlene Grønbeck, faglig leder i sensorik, fra Teknologisk Institut vil fortælle, om hvordan de hjælper virksomheder med at afklare, om emballagen afgiver en sensorisk målbar smag eller lugt, og hvordan smagen i givet fald er karakteriseret. Oplægget vil omhandle forskellige sensoriske metoder, samt cases og mindre praktiske øvelser.

14.00: Tak for i dag

 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet. Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Knud på khh@foodbiocluster.dk eller 23364712.

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Smagsnetværksmøde