Sæt smag på dine sidestrømme
Information
- Sted:
- Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 30. november 2023 kl. 13:00
- Til:
- 30. november 2023 kl. 15:30
Food Organisation Denmark, DI Fødevarer og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til en eftermiddag for madmagere, der vil inspireres og tale konkrete løsninger om at "upcycle": Nedbringe fødevarespil og skabe ny værdi.
PROGRAM FOR DAGEN
Kl. 13:00 Ankomst og registrering
Kl. 13:15 Introduktion ved projektleder Ida Maria Kampmann, Food Organisation of Denmark og præsentationsrunde
Kl. 13.35 Oplæg med co-founder af REDUCED Emil Munck de Voss om udvikling af et bæredygtigt fond-produkt og en forretning baseret på overskudsvarer
Kl. 13.50 Kort fortalt om REFOOD-mærket – hvad, hvorfor og hvordan v. Klaus Jørgensen
Kl. 14.05 Pause og netværk
Kl. 14.25 Endless Food Co ved Matt Orlando præsenterer deres vision og tilgang til at udnytte ressourcer fra start til slut og med fokus på smagen!
Kl. 14.45 Konkret case og spørgerunde på problematikker med SMV’er ift. at upcycle og spørgerunde Fødevarestyrelsen.
Kl. 15.00 Netværk og upcycling byttebørs på baggrund af deltagernes indsendte svar på restproduktsituationen.
Kl. 15.30 Tak for i dag
Tag gerne prøver med på jeres produkter, som man kan have under armen. Der vil ikke være udstillingsborde.
Tilmeldte vil inden arrangementet modtage en mail til at beskrive hvilken reststrøm, virksomheden gerne vil af med eller vil modtage.
Meld gerne kun én medarbejder pr. virksomhed til da der er begrænsede pladser.
Tag gerne smagsprøver med af jeres produkter.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs mere om Innovationskraft