Temadag: Bæredygtighed og hygiejne

Information

Sted:
FORCE Technology, Navervej 1, 6600 Vejen eller online i MS Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
09. november 2023 kl. 09:00
Til:
09. november 2023 kl. 16:00
Hvordan kan du som fødevare-/farmavirksomhed gebærde dig, når talen falder på bæredygtighed? Prioritering og parametre.

Hvordan kan du som fødevare-/farmavirksomhed gebærde dig, når talen falder på bæredygtighed? Hvad er bæredygtighed egentlig?

 

Handling, prioriteter og parametre.

 Det er nok kendt for de fleste, at brancher og virksomheder i dag skal forholde sig til agendaen om bæredygtighed – men det er stadig en udfordring, at tale ind i den på en udbytterig og konstruktiv måde. Det er en balance, hvor der er fokus på prioritering af parametre, der skal indgå i bæredygtighedspolitikken samt fokus på at undgå green washing. Det kræver viden og handling og ikke kun snak.

 

Hvordan kan du som fødevare-/farmavirksomhed gebærde dig, når talen falder på bæredygtighed? Hvad er bæredygtighed egentlig – hvilke parametre indenfor bæredygtighed er vigtig i forhold til produktion og hygiejne? Og hvor er det muligt at justere og måle?

 

Hvad skal der gøres? – hvad kan gøres? – og hvordan hjælper vi hinanden bedst?

 Det stiller vi skrapt på under temadagen den 9. november 2023. Vi definerer bæredygtighed og det specifikt med fokus på bæredygtighed i en produktion, hvor hygiejne er i højsædet. Vi belyser også, hvordan certificering kan hjælpe med den bæredygtige agenda, hvad ESG betyder, samt hvilken betydning ESG har for din virksomhed? Der vil desuden blive præsenteret cases, som eksemplificerer den bæredygtige agenda.

 

Tilmeld dig temadagen her!

 

Temadagen afholdes i samarbejde med FORCE Technology.


Innovationskraft
Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Rubin Dollerup Nielsen

rdn@foodbiocluster.dk

+4541100112

Temadag: Bæredygtighed og hygiejne