Webinar: Risikostyringsværktøj til fødevare SMV’er
Information
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 26. oktober 2023 kl. 14:00
- Til:
- 26. oktober 2023 kl. 15:30
Risikovurderinger indgår i væsentlig omfang i en fødevarevirksomheds egenkontrol. Den første del i risikovurderingen er identifikation af risikoelementer. Sammensætningen af en tværfaglig gruppe in-house vil sikre at gruppen er i stand til at afdække alle risici områder.
Det kan dog være svært for en SMV at udpege en tilstrækkelig tværfaglig gruppe.
Få en præsentation af et værktøj udviklet i samarbejde mellem FBCD og FORCE Technology, der sikrer at fødevarevirksomheden kommer 360 grader rundt om risikovurderingen.
Læs mere og tilmeld dig webinaret her!
Innovationskraft
Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft