Webinar: Risikostyringsværktøj til fødevare SMV’er

Information

Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
26. oktober 2023 kl. 14:00
Til:
26. oktober 2023 kl. 15:30
Få gennemgang af styringsværktøjet udviklet i samarbejde med FBCD der sikrer, at I kommer 360 grader rundt om risikovurderingen.

Risikovurderinger indgår i væsentlig omfang i en fødevarevirksomheds egenkontrol. Den første del i risikovurderingen er identifikation af risikoelementer. Sammensætningen af en tværfaglig gruppe in-house vil sikre at gruppen er i stand til at afdække alle risici områder.

Det kan dog være svært for en SMV at udpege en tilstrækkelig tværfaglig gruppe.

Få en præsentation af et værktøj udviklet i samarbejde mellem FBCD og FORCE Technology, der sikrer at fødevarevirksomheden kommer 360 grader rundt om risikovurderingen.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her!


Innovationskraft
Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Britt Sandvad

bs@foodbiocluster.dk

+4520409679,+4520469306

Webinar: Risikostyringsværktøj til fødevare SMV’er
Webinar: Risikostyringsværktøj til fødevare SMV’er