Kulinarisk Erhvervsnetværksmøde: Branding, Storytelling og Kundeoplevelsen

Information

Sted:
Mejnerts Mølle, Forsingsvej 4, 4470 Svebølle
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
03. oktober 2023 kl. 09:30
Til:
03. oktober 2023 kl. 15:30
Vi besøger Mejnerts Mølle og hører om deres opbygning af brand og storytelling - og netværker.

Branding og dens værdi for lokale fødevarer er på agendaen, når Kulinarisk Erhvervsnetværk igen kalder til møde den 3. oktober.

Vi skal besøge Mejnerts Mølle, og høre Peter Mejnert fortælle om deres opbygning af brand og storytelling.

Branding-eksperter vil dele deres viden og give deltagerne staldtips med hjem – og der vil være masser af tid til at netværke med andre lokale producenter.

Program:

TILMELDINGSLINK

Dagen er arrangeret af Kulinarisk Erhvervsnetværk, der er blevet til i et samarbejde mellem NCLF, Erhvervshus Sjælland, Bio Change, Knowledge Hub Zealand, Professionshøjskolen Absalon, Food & Bio Cluster og Odsherred Kommune. Læs mere om netværket her.



Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Kulinarisk Erhvervsnetværksmøde: Branding, Storytelling og Kundeoplevelsen
Kulinarisk Erhvervsnetværksmøde: Branding, Storytelling og Kundeoplevelsen