Webinar om behovet for livscyklusanalyse i fødevareproduktionen

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
14. juni 2023 kl. 09:00
Til:
14. juni 2023 kl. 10:00
Webinar om behovet for livscyklusanalyse i fødevareproduktionen

Om webinaret

Fødevareproduktion udgør en enormt stor del af vores klima- og miljøbelastning, og der kommer derfor flere og flere krav fra forbrugere, lovgivere og detailkæder til kommunikation og beregning af miljøpåvirkning, som kan være svære at navigere i. Et af de værktøjer, der kan bruges til at kvantificere dette er livscyklusanalyser (LCA), men hvad dækker begrebet overhovedet, og hvordan kan det benyttes i praksis? På dette gratis webinar gennemgår vi nogle af de eksisterende standarder og beregningsmetoder af klima- og miljøbelastninger, hvilket kan hjælpe din virksomhed med at få indblik i, hvordan I skal gribe jeres arbejde med fx klimaaftryk og grøn omstilling an.

Fokus på webinaret vil særligt være på fødevareprodukter, men læringerne og metoderne kan anvendes bredt.

Webinaret egner sig til dig som arbejder med klima og miljø/grøn omstilling, hvad enten der er tale om produkt og procesoptimeringer, formidling eller strategi. Du vil få indsigt i kompleksiteten bag livscyklusanalyser og hvilke processer, der oftest bidrager mest til en fødevares belastning samt hvilke krav, der stilles nu og i fremtiden til fødevareprodukter.

Det er gratis at deltage i webinaret, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Food & Bio Cluster Denmark.

Praktisk info:

Webinaret er gratis og afholdes onsdag d. 14. juni 2023 fra 09.00-10.00.

Se eventet og tilmeld dig via Teknologisk Institut: https://www.teknologisk.dk/kurser/webinar-om-behovet-for-livscyklusanalyse-i-foedevareproduktionen/k91273  

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af  Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Webinar om behovet for livscyklusanalyse i fødevareproduktionen