Netværksmøde: Automatisering og AI i fødevareklyngen
Information
- Sted:
- Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 13. juni 2023 kl. 09:30
- Til:
- 13. juni 2023 kl. 15:00
På dette møde sætter vi blandt andet fokus på et højaktuelt emne – nemlig brugen af AI.
Du kan blandt andet hør om erfaringer fra tre afsluttede PhD projekter udført i samarbejde mellem Aalborg Universitet og danske landbrugs- og fødevarevirksomheder med en række eksempler på implementering af kunstig intelligens i marken eller på slagterierne. Du vil også få overvejelser omkring det at lave projekter i samarbejde med universiteter, samt anbefalinger omkring at sætte gang i nye projekter.
NB! Beskrivelsen af AAU’s oplæg er peppet op ved hjælp af ChatGPT!
Alexandra Instituttet og DBI giver inspiration og indsigt omkring potentialer og udfordringer ved datadrevet drift – lige fra optimering og besparelser i produktionen til øget udbytte og bæredygtighed. Vi vil diskutere truslerne, der følger med øget afhængighed af data, men også give dig værktøjer og simple, nemt implementerbare løsninger til at minimere risici og mindske bekymringer om it-angreb, så du kan fortsætte med at udvikle din forretning. Derudover vil vi også kigge på det nye D-mærke og det tilhørende selv-test-værktøj, der giver dig overblik over, hvor du kan sætte ind.
👉🏻Reserver datoen allerede nu!
Agenda for dagen
09.30 – 10.00 | Morgenmad og netværk |
10.00 – 10.45 | Velkomst og introduktion v/FBCD |
| Bordet rundt! |
10.45 – 11.30
| Automatisering og kunstig intelligens i fødevaresektoren: Erfaringer fra tre af AAU's Industrielle PhD’er |
| Deltag i dette inspirerende oplæg og få indsigt i erfaringerne fra tre succesfulde PhD-projekter, der er gennemført i samarbejde mellem Aalborg Universitet og danske virksomheder fra landbrugs- og fødevaresektoren. Vi vil dykke ned i overvejelserne bag at indgå i samarbejdsprojekter med universiteter, samt præsentere en række interessante eksempler på, hvordan kunstig intelligens er blevet implementeret i marken samt på slagterier ifm. PhD projekterne. Afslutningsvis vil vi dele anbefalinger til at igangsætte og drive nye, innovative projekter inden for sektoren. |
11.30 – 12.00 | Diskussion af muligheder og udfordringer i de forskellige udviklingstrin – hvilke overvejelser har I selv? |
12.00 – 12.45 | Frokost & netværk |
12.45 – 14.30 | Potentialer og udfordringer ved datadrevet drift v/Poul Skouboe, Alexandra Instituttet og Rami Ezzeddine, DBI |
Få inspiration og indsigt – lige fra optimering og besparelser i produktionen til øget udbytte og bæredygtighed. | |
14.30 – 15.00 | Opsamling og næste møde |
NB! Netværksmødet er for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark!