Webinar om plantebaseret seafood fra tang og mikroalger
Information
- Sted:
- Online (Link tilsendes dagen før webinaret)
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 18. april 2023 kl. 09:00
- Til:
- 18. april 2023 kl. 12:00
Tang og mikroalger er en ny fødevaregruppe indenfor plantebaseret seafood, der er rige på en lang række næringsstoffer, og som samtidig vil kunne bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af vores ressourcer og fødevareproduktion.
På et webinar giver DTU Fødevareinstituttet en status på forskningen i dyrkning og anvendelse af tang og mikroalger. Repræsentanter fra fødevareindustrien fortæller om initiativer og forbrugerperspektiver på tang som fødevare.
Fødevarevirksomheder, som producerer produkter baseret på tang og/eller mikroalger, kan desuden deltage aktivt i programmet med en pitch på 2 minutter. Hvis du er interesseret i det, så angiv det under tilmeldingen.
Efter webinaret bliver en fokusanalyse om plantebaseret seafood fra tang og mikroalger udgivet.
Det er gratis at deltage i webinaret, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Food & Bio Cluster Denmark. Rapporten er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Program
- Velkomst
v/adjunkt Ditte B. Hermund fra DTU Fødevareinstituttet
- Et forbrugerperspektiv på plantebaserede fødevarer
v/Christian Winther fra Plantevækst
- Pitches fra fødevarevirksomheder
Fortæl under tilmelding, om du gerne vil give en pitch på 2 minutter – interesserede får efterfølgende nærmere information
- Tang og mikroalger som en del af kosten – status på forskningen indenfor forarbejdning og processering samt anvendelse
v/adjunkt Ditte B. Hermund fra DTU Fødevareinstituttet
- Mikroalger som ingrediens og fødevare
v/Johanne Jelnes fra 4BETTERLIFE
- Pitches fra fødevarevirksomheder
Fortæl under tilmelding, om du gerne vil give en pitch på 2 minutter – interesserede får efterfølgende nærmere information
- Tang og mikroalger som ”afgrøder”
v/lektor Susan L. Holdt fra DTU Fødevareinstituttet
- Novel food og lovgivning – hvad skal der til for at få godkendt nye fødevarer?
v/lektor Susan L. Holdt fra DTU Fødevareinstituttet
- Paneldiskussion: Hvor skal der satses for at få sat skub i innovationen?
v/Susan L. Holdt, Ditte B. Hermund, Christian Winther og Johanne Jelnes
- Tak for i dag
v/adjunkt Ditte B. Hermund fra DTU Fødevareinstituttet
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft