Mød os på Madværkstedet 21. og 22. marts

Information

Sted:
Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5a
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
21. marts 2023 kl. 09:00
Til:
22. marts 2023 kl. 17:00
Mød "vores" fødevare-iværksættere på fødevarebranchens eventmesse

Food & Bio Cluster Denmark deltager på forårets eventmesse Madværkstedet, hvor professionelle fra hele fødevarebranchen mødes i København.

Vi præsenterer innovation og produktnyheder
Vi har inviteret nye fødevare–iværksættere med på messe, og de er alle klar til at prøve kræfter med en messe for netop at præsentere deres spritnye produkter for branchen.

Du kan møde følgende virksomheder:

ARENSBAK 
Arensbak er et vinøst alternativ til vin. Emilie Øst-Jacobsen og Bram Kerkhof er teamet bag udviklingen af ARENSBAK. En gourmetdrik der indeholder få kalorier i forhold til vin. Til gengæld er den rig på vitaminer og mineraler

CONNECTING GROUNDS
We up-cycle spent coffee grounds (coffee waste) into a new food ingredient. That’s right, that means that we are creating food without using arable land!

GLEAN 
Glean er stiftet af Anja Bindesbøll, som besluttede sig for at lave de første veganske flødeboller på markedet ved hjælp af aquafaba/kikærtevand, der er en særdeles god æggeerstatning. Udviklingen startede i hendes lille tekøkken på Nørrebro, så i et større professionelt køkken på Amager og nu har hun en café og produktionskøkken på Ægirsgade 46 og stad i Torvehallerne.

KOMBUCHA TIME 
Kombucha er en sprudlende, forfriskende læskedrik fremstillet ved at fermentere the. En gæringsproces hvor mælkesyrebakterier og gær omdanner en sød the til en let sur/ sødlig drik, med en boblende fornemmelse, som opstår naturligt efter tapning på flasker. Kombucha Time er grundlagt af Julie Boye-Hansen, mens hun gik på HTX, efter mange hundrede liter kombucha brygget forældrenes køkken.

FYNT
Økologisk og bæredygtig te

NORDIC KOJI COMPANY APS 
We are passionate about everything fermented. Our mission is to increase the awareness and spread the word about (sustainably) fermented products on community and institutional levels.

MATR FOODS
En ny generation af plantemad. Smag hvad der sker, når passionerede kokke går sammen med naturen og tilbereder fremtidens mad. Opskriften er Matr upcycler uønskede grøntsager og nordiske bælgfrugter, tilsætter naturlige svampesporer og lader dem skabe sund, klimavenlig mad.

AUDU / PLANET DAIRY
On a mission to make dairy products that consumers love, with less use of land, less water use, and less CO2. Priced fairly. We love dairy, but we are not bound by tradition. We use modern science to create better dairy without compromise – we promise mouthwatering taste and wholesome nutrition. Our technology uses fewer cows or no cows, combining plants with milk proteins or with proteins coming from precision fermentation.

RAW CULTURE
Kompromisløs kombucha. Vi ønsker at gøre det gode valg det lette valg. Simply a no brainer. Friskbrygget kombucha direkte til din dør.

ZIROPA
Folkene bag Ziropa er  drevet af en passion for sirup, men helt grundlæggende ligger kærligheden inden for de naturlige råvarer. De tror på, at sirup og fødevarer generelt smager bedst, når de er lavet på friske naturlige råvarer. Derfor er kvalitet, det vigtigste for Ziropa.

DOING ZERO 
DOING ZERO brygger velsmagende ukompliceret øl uden alkohol.

EAT GRIM 
Bekæmp madspild og spis med sæsonen - red frugt og grønt direkte fra landbruget
Kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager leveret.


Om Madværkstedet
Madværkstedet afholdes hvert andet år i Lokomotivværkstedet i København og arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne. Messen er eventbaseret hvor de besøgende kan opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt.

Læs mere om Madværkstedet

Vores messedeltagelse arrangeres i regi af
programmet Beyond Beta Incubator Accelerator, Danske Erhvervsfremmebestyrelse, Den Europæiske Union

Kontakt

Line Gedved Haugaard

lha@foodbiocluster.dk

+4521486537

Mød os på Madværkstedet 21. og 22. marts
Mød os på Madværkstedet 21. og 22. marts