Roundtable: Smag

Information

Sted:
Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
08. december 2022 kl. 09:30
Til:
08. december 2022 kl. 14:00
Roundtable for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden om smag og sensorik i udviklingsprocessen

OBS: Arrangementet skulle være afholdt tidligere, men blev udskudt til denne dag! Var du tilmeldt til den oprindelige dato, så skal du tilmelde dig IGEN!


Dette roundtable er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!


Primær målgruppe er fødevare- og drikkevareproducenter i Danmark. 

Roundtable består af to events, dette er det andet - men du kan sagtens nå være med!

 

PROGRAM

09.30 Registrering, kaffe og netværk

10.00 Velkommen ved Food & Bio Cluster Denmark

10.10 Bordet rundt

10.40 Teknologisk Institut: Mere smag til grønne produkter

Oplæg, smagning og rundvisning i smagningsfaciliteter.
Forbrugerne efterspørger velsmagende produkter, vi sætter i projektet ”Mere smag til grønne produkter” fokus på, hvordan forskellige smagsgivere kan bidrage med umami til plantebaserede produkter. Vi vil her fortælle om projektet og dele resultaterne fra den deskriptive test og forbrugertesten. Projektet er et samarbejdsprojekt med Food & Bio Cluster Denmark og partnerne i projektet: Nordisk Tang og Umamamia

12.00 Frokost og netværk

12.45 Lisbeth Ankersen, InnovaConsult

Lisbeth giver en introduktion til, hvad smag er for en størrelse og dykker ned i dens kompleksitet, muligheder og udfordringer. Vi kommer også til at snakke om konsistens og mundfølelse.

13.55 Afrunding og opsamling på dagen

14.00 Tak for i dag!

 

 

Roundtable er en forløber, hvor vi tager pulsen på branchen og undersøger, om der er interesse for en netværksgruppe inden for temaet, som her er smag. Gruppen af deltagere er selv med til at sætte dagsordenen og rammerne.


Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Astrid Pryds Hansen* (på barsel)

aph@foodbiocluster.dk

+4529815351

Roundtable: Smag