Smagsnetværk (kun for medlemmer)

Information

Sted:
JAKOBSENS A/S, Buntmagervej 20, 7490 Aulum, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
23. august 2023 kl. 12:30
Til:
23. august 2023 kl. 16:00
Netværk for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden om smag og sensorik i udviklingsprocessen

Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!

 

PROGRAM

12.30 Bordet rundt (alle kommer med en aktuel udfordring) – vi spiser en sandwich imens

13.00 Camilla Høppner Foldager, JAKOBSENS A/S giver en præsentation af JAKOBSENS, deres produkter og udfordringer ift. smag.

13.45 Nana Balle, Kontekst Kommunikation - HVAD vil du kommunikere? Til HVEM? Og HVORDAN? Det gør Nana gør os klogere på.

14.30 Casearbejde: Vi arbejder på en konkret case og bruger den nye viden

15.15 Opsamling på casearbejdet

15.30 Rundvisning ved JAKOBSENS A/S

16.00 Tak for i dag - vi ses d. 23. november!

 

Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet (Smags netværket mødes i 2023 d. 2/5, 20/6, 23/8, 23/11). Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.

Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Astrid på aph@foodbiocluster.dk eller 29815351.

Kontakt

Astrid Pryds Hansen* (på barsel)

aph@foodbiocluster.dk

+4529815351

Smagsnetværk (kun for medlemmer)
Smagsnetværk (kun for medlemmer)