Smagsnetværk (kun for medlemmer)
Information
- Sted:
- Agro Food Park 26, 8200 Aarhus, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 02. maj 2023 kl. 09:30
- Til:
- 02. maj 2023 kl. 14:00
Dette netværk er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt!
Vi starter dagen i Agro Food Park 26 og går efter frokost over til Aarhus Universitet (lige ved siden af).
PROGRAM
09.30 Registrering, kaffe og netværk
10.00 Velkommen ved Astrid Pryds Hansen, Food & Bio Cluster Denmark
10.10 Bordet rundt - siden sidst
10.30 Agnes Qvortrup er Cand.scient. i Fødevareinnovation med speciale i sensorik, i dag arbejder hun hos Landbrug & Fødevarer i afdelingen Statistik og Analyse. Her bidrager hun med videnskabelig sensorisk viden om fødevarer fra hele vores fødevareklynge. Til Smagsnetværksmødet vil hun præsentere den sensoriske del af projektet ’Sunde og velsmagende økologiske bælgfrugter til konsum’ som ledes hos Innovationscenter for Økologisk Landbrug. Her skal vi blive klogere på ordene friskhed og kvalitet, i relation til bælgfrugter.
Du kan læse mere i denne rapport eller via dette link.
11.45 Frokost og netværk
12.30 Walk & talk. Vi går over til Aarhus Universitet, Agro Food Park 48 (100 meter)
12.40 Lektor Ulla Kidmose arbejder med sensorisk og forbrugervidenskab ved Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet. Hun vil fortælle om grundsmagene, og hvordan vores perception påvirkes af interaktion mellem grundsmagene og af vores andre sanser. Dette vil blive vist ved forskellige sensoriske test.
13.55 Afrunding og opsamling på dagen
14.00 Tak for i dag - vi ses d. 20. juni!
Vores netværksgrupper udspringer af ønsker fra medlemmer. Grupperne mødes én gang i kvartalet (Smags netværket mødes i 2023 d. 2/5, 20/6, 23/8, 23/11). Du kan finde møderne og tilmelde dig via vores eventkalender). Netværksgrupperne byder på vidensdeling og sparring om et specifikt emne i et neutralt og fortroligt forum.
Der lægges op til, at hvis man som medlem er aktiv i en netværksgruppe, forpligter man sig til at bidrage og deltage i så stort et omfang, som det er muligt for, at gruppen kan eksistere på et solidt fundament. Indhold i mødet kan være i form af oplæg (interne og eksterne oplægsholdere) og virksomhedsbesøg. Deltagerne i netværket kommer med input til agenda, og facilitatoren sætter et program sammen ud fra, hvad der er muligt baseret på disse inputs og ønsker. Har du ideer og inputs til dette netværk, så tøv ikke med at tage fat på Astrid på aph@foodbiocluster.dk eller 29815351.