Perspektiver for anvendelse af hurtige testmetoder eller sensorer

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
26. oktober 2022 kl. 14:00
Til:
26. oktober 2022 kl. 15:30
Hvilke behov har industrien for hurtige testmetoder eller sensorer til anvendelse i forbindelse med produktionen og produkter?

Vi har ladet fødevareindustrien se ind i krystalkuglen – hvilke behov ser de i fremtiden i forhold til en mere optimeret produktion, optimeret rengøring og frigivelse af produkter. Hvis alt  er på markedet – hvilke hurtigmetoder og/eller sensorer vil de tilvælge for at deres produktion kan køre så meget på ”autopilot” som muligt.

En spørgeramme omkring dette er udviklet og en matrix i forhold til adspurgte virksomheder er fastlagt. Der kommes vidt omkring i fødevareindustrien og dennes følgeindustri (fx udstyrsproducenter og rengøringsvirksomheder).

I det online event bliver fokusanalysens resultater præsenteret samtidig trækkes nogle af de muligheder, der i dag er på markedet, for hurtigmetoder/sensorer frem.

Sidst i det online event løftes sløret for begrebet ”tilstandsbaseret rengøring” – hvad er det og hvordan vil det kunne anvendes i fremtiden af fødevareindustrien. Håber at se jer til en spændende event!

Frist for tilmelding: 25. oktober.

Tilmeld dig her 

 

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Perspektiver for anvendelse af hurtige testmetoder eller sensorer
Perspektiver for anvendelse af hurtige testmetoder eller sensorer