Perspektiver for anvendelse af hurtige testmetoder eller sensorer
Information
- Sted:
- Online
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 26. oktober 2022 kl. 14:00
- Til:
- 26. oktober 2022 kl. 15:30
Vi har ladet fødevareindustrien se ind i krystalkuglen – hvilke behov ser de i fremtiden i forhold til en mere optimeret produktion, optimeret rengøring og frigivelse af produkter. Hvis alt er på markedet – hvilke hurtigmetoder og/eller sensorer vil de tilvælge for at deres produktion kan køre så meget på ”autopilot” som muligt.
En spørgeramme omkring dette er udviklet og en matrix i forhold til adspurgte virksomheder er fastlagt. Der kommes vidt omkring i fødevareindustrien og dennes følgeindustri (fx udstyrsproducenter og rengøringsvirksomheder).
I det online event bliver fokusanalysens resultater præsenteret samtidig trækkes nogle af de muligheder, der i dag er på markedet, for hurtigmetoder/sensorer frem.
Sidst i det online event løftes sløret for begrebet ”tilstandsbaseret rengøring” – hvad er det og hvordan vil det kunne anvendes i fremtiden af fødevareindustrien. Håber at se jer til en spændende event!
Frist for tilmelding: 25. oktober.
Tilmeld dig her