Online analyse af indhold af næringsstoffer
Information
- Sted:
- Hotel Falken, Falkevej 3, 6920 Videbæk, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 13. oktober 2022 kl. 09:00
- Til:
- 13. oktober 2022 kl. 12:00
Åbent hus-arrangement
Knap 30% af al husdyrgødning i Danmark afgasses i dag, og udbygningen af biogasproduktionen forventes at fortsætte i de kommende, hvilket giver en øget interesse for optimal udnyttelse af næringsstoffer i den afgassede biomasse.
For at få en opnå en dynamisk næringsstofoptimering og -dokumentation til at fungere i praksis er det essentielt, at der løbende foretages onlineanalyser til bestemmelse af næringsstofindhold i de gødningsprodukter, som biogasanlæggene leverer ud.
Indenfor SMARAGD-projektet har Nature Energy installeret måleudstyr, der online kan bestemme indholdet af næringsstoffer i afgasset biomasse og flydende husdyrgødning.
På dagen vil udstyret blive fremvist og de seneste erfaringer med online analyse vil blive præsenteret.
Program:
8..30 - 9.00 Ankomst, registrering og morgenbrød
9.00 - 9.15 Velkomst og orientering om projektet v/ Lars V. Toft, SEGES Innovation
9.15 - 9.45 Online analyse af indhold af næringsstoffer med Tveskaeg v/ NanoNord
9.45 - 10.15 Præsentation af de seneste erfaringer med online analyse v/ Nature Energy
10.30 Kørsel til Nature Energy Videbæk,
Velkomst og præsentation af Nature Energy Videbæk v/ Nature Energy
Rundvisning
Opsamling og afslutning
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Deadline for tilmelding er 6. oktober 2022.
Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Dagen arrangeres i samarbejde mellem Food & Bio Cluster Denmark, Nature Energy og SEGES Innovation indenfor projektet Smart afgasset gødning (SMARAGD), der har modtaget tilskud fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.