Græsprotein og efterafgrøder i praksis

Information

Sted:
Ausumgaard, Holstebrovej 101, 7560 Hjerm, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
06. oktober 2022 kl. 10:00
Til:
06. oktober 2022 kl. 15:00
Græs og efterafgrøder til proteiner i praksis

Græsprotein og efterafgrøder i praksis – demodag på Ausumgaard

Bliv opdateret på, hvor langt vi er kommet med udvinding af protein fra afgrøder som græs, kløver og lucerne og vær med til at bedømme de kommende muligheder og perspektiver.

Den 6. oktober kan du på Ausumgaard opleve maskiner til græshøst, udvinding af protein fra frisk græs samt høre om brugen af efterafgrøder, og hvordan de også kan tænkes ind i bioraffineringen til fremstilling af gødning. Dagens program starter i et efterafgrødeforsøg ved Aulum.

Foruden demonstration vil der også være mulighed for at høre om de øvrige aktiviteter i projekterne Græs-prof, TailorGrass, Kraftige efterafgrøder og GO-GRASS.

Arrangør

Ausumgaard, SEGES Innovation, Innovationscenter for Økologisk Landbrug og Food & BioCluster Denmark

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, skal vi have din tilmelding senest fredag den 30.september. Tilmeldingen foretages på hjemmesiden for Innovationscenter for Økologisk Landbrug på dette link:

 

KLIK OG TILMELD DIG NU

 

Brug for mere information kontakt da:

Erik Fog, landskonsulent, eikf@icoel.dk, tlf. 51 80 86 69

Kira Kalsen Nissen, kikn@seges.dk, tlf: 22 95 61 51

Michael Støckler, mcs@foodbiocluster.dk, tlf. 40 10 71 28

Kontakt

Michael Støckler

mcs@foodbiocluster.dk

+4540107128

Græsprotein og efterafgrøder i praksis
Græsprotein og efterafgrøder i praksis