Større proteinudbytte ved bioraffinering af græs

Information

Sted:
Aarhus Universitet, Foulum, Bygning 32, Blichers Alle 20, 8830 Tjele, Danmark
Sprog:
Pris:
Gratis / Free
Fra:
31. august 2022 kl. 13:00
Til:
31. august 2022 kl. 15:00
Se den nyeste bioraffineringsteknik til at øge proteinudbyttet fra græs

Kom tæt på afprøvning af nye teknikker, der skal sikre et højt proteinudbytte når grønne bioraffineringsanlæg skal udvinde protein fra græs, kløver og lucerne.

Den 31. august kan man på Aarhus Universitets udviklingsplatform for grøn bioraffinering i Foulum se den nyeste teknik, de er i gang med at teste.

Foruden demonstration af teknikken vil AU-medarbejderne fortælle om testens formål og perspektiver og hvilke foreløbige resultater de er nået frem til.

Samtidig vil Aarhus Universitet fortælle om resultaterne af høst mde forskellige metoder som er gennemført i forbindelse med EU projektet DO-GRASS. Foreløbige resultater for indflydelsen på kvaliteten af græsset til bioraffinering af de forskellige høstmetoder, snitlængder, transport, opholdstider mm. vil blive belyst.

Der vil også være mulighed for at høre om de øvrige aktiviteter i projekterne Græs-prof og GoGrass, som teknikafprøvningerne er en del af.

Tilmeldingen foretages nederst på hjemmesiden for Innovationscenter for Økologisk Landbrug.

KLIK HER OG TILMELD 

 

Arrangementet er arrangeret af:

Aarhus Universitet, Morten Ambye-Jensen, maj@bce.au.dk 

Innovationscenter for Økologisk Landbrug, Erik Fog, eikf@icoel.dk 

Food and Bio Cluster Denmark, Michael Støckler, mcs@foodbiocluster.dk 

Arrangementet er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen gennem projektet Innovationskraft. Læs mere om Innovationskraft her.

Kontakt

Michael Støckler

mcs@foodbiocluster.dk

+4540107128

Større proteinudbytte ved bioraffinering af græs