Affyringsrampe til iværksættere

Information

Sted:
Open Entrepreneurship Lab, RUC, RUC, Universitetsvej 1, 4000 Roskilde – bygning 26.032
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
27. september 2022 kl. 12:00
Til:
27. september 2022 kl. 15:00
Få indsigt i udviklings- og fundingmuligheder i Region Sjælland

Få adgang til støtte og kapital med udgangspunkt i din virksomheds behov.

Målgruppe: Iværksættere, der arbejder med enzymer, proteiner, bakterier, farvestoffer, biokemikalier,biomaterialer eller biobrændstoffer inden for avancerede fødevarer,industriel produktion, energi- eller miljøteknologi.

På dagen vil du blive præsenteret for aktuelle og kommende mulighederfor at udvikle bioteknologiske løsninger, som kan bidrage til den grønneomstilling.

Foreløbigt Program:

12.00   Netværk over nye fødevarer

12.30   Velkomst med præsentation af planer for OpenBioLabv. v/ Frederik Diness, Associate Professor og Adam Baden, Specialkonsulent, Roskilde Universitet

12.45  Skalér med support v. Heidi Høy Dyrholm, Innovation Manager, Food & Bio Cluster

13.00  Fremtidens støtte – hvad har I brug for? Workshop.

13.45  Pause og netværk

14.00  Pengepanelet peger på hard og soft funding til dig.

  • Kristian Lund, Forretningsudvikler, Erhvervshus Sjælland
  • Anette Høgh Sonnichsen, Innovation Officer, Innovationsfonden
  • Stine Bernt Stryhn, Advokat og Partner, Lundgrens
  • Louise Rørbæk Heiberg, Investment Manager, PINC
  • Søren Svanebjerg, Investment Manager, Spring Nordic
  • Micael Simonsson, Director, Tetra Pak Processing.
  • 15.00 Tak for i dag

Kontakt udviklingschef Martin Thuesen fra Corolab på martin@corolab.dkog tlf. 25 67 01 23, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

TILMELD DIG HER

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Affyringsrampe til iværksættere