Anne Glad Fremtidens Madkultur
Information
- Sted:
- Agro Business Park, Niels Pedersens Alle 2, 8830 Tjele, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 12. september 2022 kl. 18:00
- Til:
- 12. september 2022 kl. 21:00
Hvordan former fremtiden sig for danskernes madkultur, når der er stigende fokus på bæredygtighed, men vi samtidig er vanemennesker? Og hvilken madkultur har vi danskere egentlig?
Hvad skal vi spise i fremtiden?
Anne Glad er livsstilsekspert og mester i at analysere danskernes liv, baseret på faglig dokumentation, og denne aften er hendes fokus på danskernes madvaner, fremtidstrends og ikke mindst bæredygtighed. Der hersker jo skiftende fødevaretrends, men i hvor stor grad påvirker de vores madvalg, og hvilken nutid og fremtid ser fødevareudviklerne ind i?
Mød fremtidens fødevarevirksomheder
Før foredraget vil flere iværksættere indenfor fødevarebranchen stå klar med smagsprøver på fremtidens fødevarer. Både før og efter foredraget er der således tid til at netværke og få inspiration, hvis man selv er iværksætter, fødevareentusiast eller blot nysgerrig.
Det er gratis at deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, da der er begrænset antal pladser