Konference: ’Grøn omstilling som driver for innovation & produktudvikling’

Information

Sted:
Food Festival, Tangkrogen, Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
02. september 2022 kl. 09:30
Til:
02. september 2022 kl. 16:00
Konference med fokus på profesionelle køkkeners behov i omstilling til mere planterig kost.

Food & Bio Cluster Denmark og Food Organisation of Denmark inviterer til konference, fredag den 2. september 2022 kl. 09.30-16.00 i forbindelse med Food Festival 2022. 

I både klimaets og sundhedens navn skal vi spise mere planterigt. De professionelle køkkener spiller en vigtig rolle, og de tager ansvar ved at servere mindre kød, mere grønt og plantebaseret. Det skaber et vindue for innovation og udvikling af nye produkter og grøn afsætning.

Kom og få indsigter i, hvad de professionelle køkkener efterspørger, og hvilke forskningsprojekter der er i gang, og hvad forbrugerne vil have af grøn og plantebaseret mad.

 

På dagen kan du blandt andre møde:

  • Nina Preus, forbrugersociolog, Landbrug & Fødevarer
  • Hanne Lakkenborg Kristensen, Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer 
  • Repræsentant fra Plantebranchen
  • Tina Geest, køkkenchef Compass Group
  • Mads Herskind, Kulinarisk udvikler, Odense kommune

 Andre spændende stemmer kommer på løbende. 

Programmet består af en række indlæg samt en afsluttende paneldebat.

Derefter frokost og Food Walk før vi nyder en øl og samles til den officielle åbning af Food Festival kl. 15.30.

Er du interesseret i at høre mere kontakt Johanne Birn på johannebirn@thefoodproject.dk.


Her kan du læse mere om Food Festival, der løber af stablen den 2.-4. september 2022.

Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Bemærk: Eventet er gratis, men ved udebliveslse er der et gebyr på 500 kr. 

Arrangementet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og skabt i et samarbejde mellem Food & Bio Cluster Denmark og Food Organisation of Denmark.


Det syder og bobler af iværksætteri, innovation og mad i Aarhus i uge 35 – du kan også opleve disse arrangementer (kræver særskilt tilmelding):

  • Tech Tour Food, Bioeconomy & Agritech 2022. Se mere her

  • Food Walk på Food Festival. Se mere her

  • Future Food & Bioresource Innovation Afslutningsevent. Se mere her

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Konference: ’Grøn omstilling som driver for innovation & produktudvikling’
Konference: ’Grøn omstilling som driver for innovation & produktudvikling’