Veje til et grønt og bæredygtigt køkken

Information

Sted:
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
10. oktober 2022 kl. 09:30
Til:
10. oktober 2022 kl. 15:00
Skal dit køkken være mere grønt og bæredygtigt? Få inspiration og konkrete handlingsplaner til dit eget køkken

Vil I gerne arbejde mod et mere grønt og bæredygtigt køkken? Der kan ofte gøres små tiltag i jeres dagligdag, som har stor betydning for jeres bæredygtighed. 

Til arrangementet får du inspiration, og vi arbejder med konkrete handlingsplaner, som passer netop jeres køkken. Vi slutter dagen af med netværk, hvor der vil være mulighed for at besøge små stande og  høre om konkrete redskaber til at gå i en mere bæredygtig retning i jeres køkken.
Vi glæder os til at se jer!

Målgruppe: Arrangementet henvender sig primært til medarbejdere og leder på restauranter og professionelle køkkener.

OBS: der er 40 pladser, som gives efter først til mølle-princippet.

 

PROGRAM

09.30: Indregistrering – kaffe og grøn morgensnack

10.00 Velkommen og præsentation af dagens program

10.10: Det bæredygtige køkken – når klimadagsorden og produktudvikling går hånd i hånd v/Per Mandrup, Culinary Institute

10.30: Grønt og bæredygtigt køkken – hvad rører sig og hvilke veje kan man gå – FN’s bæredygtighedsmål v/Johanne Birn

11.00: Kort pause

11.10: Målinger af madspild, CO2 forbrug og smagspræferencer – hvordan og hvad kan det bruges til? v/Nichlas Saul, CEO, FoodOp og Michelle Rahbek, bæredygtighedsansvarlig, Jespers Torvekøkken

11.35: Lad vejen til det grønne og bæredygtige køkken være fyldt med oplevelser og magi. Få indblik i en verden, hvor fantasi og upcycling, er omdrejningspunktet for det grønne måltid v/Liselotte Kira Gregers Andersen, Kokken på Kanten

12.00: Frokost

12.45: Haraldskær Sinatur Hotel & Konference – en del af Nordens første B Corp certificerede hotelkæde v/ køkkenchef Ninna Bundgaard

13.00: Workshop – individuelle handleplaner v/Johanne Birn

13.55: Kort afrunding + præsentation af stande

14.00: Forfriskning á la Kokken på Kanten og besøg på stande med repræsentanter fra:

15.00: Tak for i dag

 

Arrangementet er primært henvendt til deltagere i programmet Fødevarebranchens Kompetenceløft.  Fødevarebranchens Kompetenceløft er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EUs Socialfond.

Kontakt

Astrid Pryds Hansen* (på barsel)

aph@foodbiocluster.dk

+4529815351

Veje til et grønt og bæredygtigt køkken
Veje til et grønt og bæredygtigt køkken