Veje til et grønt og bæredygtigt køkken
Information
- Sted:
- Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 10. oktober 2022 kl. 09:30
- Til:
- 10. oktober 2022 kl. 15:00
Vil I gerne arbejde mod et mere grønt og bæredygtigt køkken? Der kan ofte gøres små tiltag i jeres dagligdag, som har stor betydning for jeres bæredygtighed.
Til arrangementet får du inspiration, og vi arbejder med konkrete handlingsplaner, som passer netop jeres køkken. Vi slutter dagen af med netværk, hvor der vil være mulighed for at besøge små stande og høre om konkrete redskaber til at gå i en mere bæredygtig retning i jeres køkken.
Vi glæder os til at se jer!
Målgruppe: Arrangementet henvender sig primært til medarbejdere og leder på restauranter og professionelle køkkener.
OBS: der er 40 pladser, som gives efter først til mølle-princippet.
PROGRAM
09.30: Indregistrering – kaffe og grøn morgensnack
10.00 Velkommen og præsentation af dagens program
10.10: Det bæredygtige køkken – når klimadagsorden og produktudvikling går hånd i hånd v/Per Mandrup, Culinary Institute
10.30: Grønt og bæredygtigt køkken – hvad rører sig og hvilke veje kan man gå – FN’s bæredygtighedsmål v/Johanne Birn
11.00: Kort pause
11.10: Målinger af madspild, CO2 forbrug og smagspræferencer – hvordan og hvad kan det bruges til? v/Nichlas Saul, CEO, FoodOp og Michelle Rahbek, bæredygtighedsansvarlig, Jespers Torvekøkken
11.35: Lad vejen til det grønne og bæredygtige køkken være fyldt med oplevelser og magi. Få indblik i en verden, hvor fantasi og upcycling, er omdrejningspunktet for det grønne måltid v/Liselotte Kira Gregers Andersen, Kokken på Kanten
12.00: Frokost
12.45: Haraldskær Sinatur Hotel & Konference – en del af Nordens første B Corp certificerede hotelkæde v/ køkkenchef Ninna Bundgaard
13.00: Workshop – individuelle handleplaner v/Johanne Birn
13.55: Kort afrunding + præsentation af stande
14.00: Forfriskning á la Kokken på Kanten og besøg på stande med repræsentanter fra:
- FoodOp
- Fang Fråserne
- Ken Storkøkken – bæredygtig service
- Refood
15.00: Tak for i dag
Arrangementet er primært henvendt til deltagere i programmet Fødevarebranchens Kompetenceløft. Fødevarebranchens Kompetenceløft er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EUs Socialfond.