Grønne forretningsplaner

Information

Sted:
Alsion, sønderborg, Alsion 2, 6400 Sønderborg, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
01. juni 2022 kl. 08:30
Til:
01. juni 2022 kl. 16:15
Skal den grønne omstilling og bæredygtige udvikling rykke for de små virksomhed skal det planlægges!

Skal den grønne omstilling i små og mellemstore virksomheder rykke, er et vigtigt redskab til at sikre den bæredygtige udvikling, at virksomhederne udarbejder nye grønne forretningsplaner.

Temadag om grønne forretningsplaner, har fokus på fødevarebranchen, men anbefaler værktøjer, som kan bruges bredt af alle virksomheder, som vil arbejde med den grønne omstilling. Tre eksperter på området guider, via foredrag og workshops, deltagerne gennem temaer som cirkulær økonomi, bæredygtighedskompas for selvevaluering, nye markedsvilkår og ditto værdikæder.

TILMELDING:  https://ehsyd.nemtilmeld.dk/11/

Program:

 8.30 –  9.00:  Check in, velkomstkaffe

 9.00 –  9.10:  Velkomst v. Erik Lauritzen, borgmester, Sønderborg Kommune

 9.10 –  9.40:  Kort indflyvning til grøn omstilling i virksomheder

                         v. Gitte Haar, center for cirkulær økonomi

 9.40 – 11.00:  Nye markedsvilkår, cirkulær økonomi og nye værdikæder v. Gitte Haar

11.00 – 11.15:  Kaffepause og netværk

11.15 – 11.45:  Case – fra Food & Bio Cluster v. Conny Hanghøj, Innovation Manager

11.45 – 12.30:  Frokost og netværk

12.30 – 13.00:  Gennemgang af bæredygtighedskompas

                          v. Rebekka Küchler, M.Sc., Hochschule Flensburg

13.00 – 14.00:  Introduktion til bæredygtighed og verdensmål som forretningsmål

                          og nye forretningsmodeller v. Gitte Haar

14.00 – 15.00:  Workshop v. Gitte Haar

15.00 – 15.15:  Kaffepause

15.15 – 16.15:  Opsamling v. Gitte Haar

16.15 – 16.30:  Afrunding

Arrangør:

Positively Produced-partnere, Skærtoft-Skovhau v. Jørgen Bonde og Hanne Risgaard i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland og Food & Bio Cluster Denmark.


TILMELDING:  https://ehsyd.nemtilmeld.dk/11/


Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Grønne forretningsplaner