Roundtable: SMAG i produktudviklingen

Information

Sted:
Københavns Universitet, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
27. september 2022 kl. 10:00
Til:
27. september 2022 kl. 14:00
Roundtable for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden om smag og sensorik i udviklingsprocessen

Dette roundtable er for dig, der brænder for at skabe fødevarer som smager godt! God smag er et yderst vigtigt parameter for at forbrugerne vil købe dit produkt igen.

Du vil bl.a. høre om hvordan Københavns Universitet arbejder med smag i produktudviklingen og få fifs til, hvordan du selv kan gøre. Efterfølgende vil Chr. Hansen givet et oplæg omkring, hvordan de arbejder med smag i deres virksomhed.


Målgruppe: Arrangementer henvender sig primært til fødevare- og drikkevareproducenter i Danmark. 

Roundtable består af to events, dette er det første. Næste event finder sted d. 15. november.

 

PROGRAM

09.30 Registrering, kaffe og netværk

10.00 Velkommen, Astrid Pryds Hansen, Food & Bio Cluster Denmark

10.10 Bordet rundt

Navn, virksomhed, hvordan arbejder du/din virksomhed med smag? Hvilke udfordringer oplever I?

10.30 Sensoriske metoder til at arbejde med smag i produktudviklingen, Helene Christine Reinbach, Lektor, Københavns Universitet.

Dette oplæg inkluderer en øvelse, hvor en hurtig sensorisk metode benyttes til at bedømme de sensoriske egenskaber af et nyt plantebaseret produkt udviklet af Ferm FOODS.  

11.30 Workshop, Food & Bio Cluster Denmark

11.45 Frokost og netværk

12.30 Ingrediensindustrien leverer smag til fødevareproducenterne. Hør hvordan Chr. Hansen arbejder med flavor i oste, og hvordan forskellige modningsløsninger har indvirkning på smagen, Marlene Boiesen, Senior Commercial Development Manager & Lene Tranberg Andersen, Principal Scientist, Chr. Hansen 

Der vil være en tasting session, hvor vi prøver Chr. Hansens Taste-IT™️ Tool. Her kan du opleve, smagningssessioner bidrage med den videre produktudvikling.

13.45 Opsamling på smagningsøvelse, Københavns Universitet

13.55 Afrunding og opsamling på dagen

14.00 Tak for i dag og på gensyn den 15. november

 

 

Roundtable er en forløber, hvor vi tager pulsen på branchen og undersøger, om der er interesse for en netværksgruppe inden for temaet, som her er smag. Gruppen af deltagere er selv med til at sætte dagsordenen og rammerne.


Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Astrid Pryds Hansen* (på barsel)

aph@foodbiocluster.dk

+4529815351

Roundtable: SMAG i produktudviklingen