Plantebaserede fødevarer og forbrugerens valg

Information

Sted:
Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
14. juni 2022 kl. 13:30
Til:
14. juni 2022 kl. 17:00
Bliv klogere på hvorfor det er vigtigt at kende forbrugernes præferencer i forhold til clean label produkter

Bliv klogere på hvorfor det er vigtigt at kende forbrugernes præferencer i forhold til clean label produkter og deres valg af råvarer til plantebasserede fødevarer. Hør også om hvilke muligheder, der er for at tilgå forbrugerindsigter på det plantebaserede segment og trendspotting til at optimere produktudvikling og salg.

PROGRAM
13.30 - Velkomst

13.40 - Forbrugernes valg af råvarer til plantebaserede fødevarer
v/ Maja Krogsøe Skou, Teknologisk Institut

14:15 - Forbrugernes præference mht. clean label af plantebaserede fødevarer
v/ Christina J. Birke Rune, Lektor i Biotechnology Syddansk Universitet

15.15 - Pause, kaffe og netværk

15.50 - Hvad køber den plantebaserede forbruger i de danske butikker?
v/ Benjamin Heco, Managing Partner, Heco et al.

16.25 - Trendspotting
v/ Rasmus Linnet, Co-founder, DeliDrop

16.50 - Opsamling og netværk

17.00 - Tak for i dag

Et arrangement i samarbejde mellem Food & Bio Cluster Denmark og Food Innovation House med støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.


Tilmelding via dette link: Tilmelding til arrangement 


Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Læs mere om Innovationskraft

 

 

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Plantebaserede fødevarer og forbrugerens valg
Plantebaserede fødevarer og forbrugerens valg