Plantebaserede fødevarer og forbrugerens valg
Information
- Sted:
- Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 14. juni 2022 kl. 13:30
- Til:
- 14. juni 2022 kl. 17:00
Bliv klogere på hvorfor det er vigtigt at kende forbrugernes præferencer i forhold til clean label produkter og deres valg af råvarer til plantebasserede fødevarer. Hør også om hvilke muligheder, der er for at tilgå forbrugerindsigter på det plantebaserede segment og trendspotting til at optimere produktudvikling og salg.
PROGRAM
13.30 - Velkomst
13.40 - Forbrugernes valg af råvarer til plantebaserede fødevarer
v/ Maja Krogsøe Skou, Teknologisk Institut
14:15 - Forbrugernes præference mht. clean label af plantebaserede fødevarer
v/ Christina J. Birke Rune, Lektor i Biotechnology Syddansk Universitet
15.15 - Pause, kaffe og netværk
15.50 - Hvad køber den plantebaserede forbruger i de danske butikker?
v/ Benjamin Heco, Managing Partner, Heco et al.
16.25 - Trendspotting
v/ Rasmus Linnet, Co-founder, DeliDrop
16.50 - Opsamling og netværk
17.00 - Tak for i dag
Et arrangement i samarbejde mellem Food & Bio Cluster Denmark og Food Innovation House med støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Tilmelding via dette link: Tilmelding til arrangement
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
Læs mere om Innovationskraft