Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?
Information
- Sted:
- Ausumgaard, Holstebrovej 101, 7560 Hjerm
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 18. maj 2022 kl. 13:00
- Til:
- 18. maj 2022 kl. 17:00
Vil du som producent gerne sælge dine produkter lokalt - fordi det er bæredygtigt og godt for klimaet? Eller vil du bare gerne skære nogle af de fordyrende mellemled væk, så forbrugerens pris bliver rimelig samtidig med, at du kan sikre din avance?
Vil du som restaurant, café eller kantine gerne sætte lokale råvarer på menuen fordi det er bæredygtigt og bare smager godt?
Så kom og bliv inspireret på Madmødets konference om bæredygtig afsætning af lokale råvarer.
PROGRAM
13.00 Velkommen og introduktion til dagens emne v/ Conny Hanghøj, Senior Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark
13.20 At dyrke og sælge lokalt v/ Kristian Lundgaard-Karlshøj, godsejer Ausumgaard
13.40 Sælg dine varer nemt og overskueligt v/ Malte Johnsen Supplier Relations Manager Pantrii (tidl. Råhandel)
14.00 Coop Crowfunding – platform for salg fra små fødevareproducenter v/ Nicolai Jæpelt, chef for Coop Crowdfunding
14.20 Inddrag forbrugeren v/ Martine Seedorf, bestyrelsesmedlem i Københavns Fødevare Fællesskab
14.40 Fordele og glæder ved at bruge lokale råvarer v/ Bent Graakjær, kok – tidl. Westergaards Hotel
15.15 Kaffepause
15.45 Korte forsyningskæder og forretningsmodeller, agroBRIDGES – et EU-projekt v/ Britt Sandvad, Senior Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark
16.10 Panel debat: Barrierer og potentialer for afsætning af lokale råvarer
16.45 Afslutning og tak for i dag
Se det samlede program for Madmødet her: https://www.madmodet.dk/program-2022/