Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?

Information

Sted:
Ausumgaard, Holstebrovej 101, 7560 Hjerm
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
18. maj 2022 kl. 13:00
Til:
18. maj 2022 kl. 17:00
Deltag i en spændende konference og bliv klogere på hvordan din virksomhed kommer videre med salg af lokalt producerede varer.

Vil du som producent gerne sælge dine produkter lokalt - fordi det er bæredygtigt og godt for klimaet? Eller vil du bare gerne skære nogle af de fordyrende mellemled væk, så forbrugerens pris bliver rimelig samtidig med, at du kan sikre din avance?

Vil du som restaurant, café eller kantine gerne sætte lokale råvarer på menuen fordi det er bæredygtigt og bare smager godt?

Så kom og bliv inspireret på Madmødets konference om bæredygtig afsætning af lokale råvarer.

PROGRAM

13.00 Velkommen og introduktion til dagens emne v/ Conny Hanghøj, Senior Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark

13.20 At dyrke og sælge lokalt v/ Kristian Lundgaard-Karlshøj, godsejer Ausumgaard

13.40 Sælg dine varer nemt og overskueligt v/ Malte Johnsen Supplier Relations Manager Pantrii (tidl. Råhandel)

14.00 Coop Crowfunding – platform for salg fra små fødevareproducenter v/ Nicolai Jæpelt, chef for Coop Crowdfunding

14.20 Inddrag forbrugeren v/ Martine Seedorf, bestyrelsesmedlem i Københavns Fødevare Fællesskab

14.40 Fordele og glæder ved at bruge lokale råvarer v/ Bent Graakjær, kok – tidl. Westergaards Hotel

15.15 Kaffepause

15.45 Korte forsyningskæder og forretningsmodeller, agroBRIDGES – et EU-projekt v/ Britt Sandvad, Senior Innovation Manager Food & Bio Cluster Denmark

16.10 Panel debat: Barrierer og potentialer for afsætning af lokale råvarer

16.45 Afslutning og tak for i dag


Se det samlede program for Madmødet her: https://www.madmodet.dk/program-2022/ 

Kontakt

Conny Hanghøj

cha@foodbiocluster.dk

+4550980037

Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?
Hvordan afsætter vi fremtidens bæredygtige lokale råvarer?