Food, Trends & Sustainability 2022

Information

Sted:
Agro Food Park, Agro Food Park 26, 8200 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
15. september 2022 kl. 11:30
Til:
15. september 2022 kl. 16:00
Kom med til Food, Trends and Sustainability 2022. Dagen er spækket med madboder, workshop og faglige oplæg.

I samarbejde med Agro Food Park og Compass Group inviterer vi igen i år til Food, Trends & Sustainability 2022. Kom med til en spændende dag med madmarked, workshops og faglige indlæg - alt sammen med udgangspunkt i bæredygtighed og de nyeste fødevaretrends.

 

PROGRAM FOR DAGEN

11.30 - 16.00

Madmarked
Se, duft, smag og oplev det nyeste inde for mad, trends og bæredygtighed når ca. 25 virksomheder udstiller og sælger deres produkter.

Rising Stars
Besøg Rising Stars området med spirende iværksættere og fremtidens bæredygtige virksomheder. 
Kl. 14.00 kan du høre dem pitche deres idé, og du kan være med til at afgøre, hvem der er dagens Rising Star.

Besøg

13.00 - 13.40 - Institut for Fødevarer AU.
Kom med på et spændende besøg hos Institut for Fødevarer Aarhus Universitet, med Institutleder Michelle Williams. Der er to stop på turen, med tilhørende oplæg - I pilot plant hallen og i drivhusene.

14.00 - 14.45 - Arla Foods Innovationscenter
Director of Sustainable Packaging, Lise Bjerg Kildemark, giver et oplæg om Arlas arbejde med bæredygtig emballage i Arla Foods Innovations Centre. Oplægget foregår i deres imponerende ankomsthal, og vil være på engelsk.

Workshops

12.00 og 14.00 - Hav-manifest. Compass Group har udviklet deres eget hav-manifest, med fokus på de bedste bæredygtige fisk i sæson. Bliv klogere på manifestet, invasive arter m.m. – vi lover godter for både ører og smagsløg.

13.00 og 15.00 - Vær VILD med Compass. Food Excellence Manager og forfatter af bogen ”Fremtidens Køkken ” fortæller, hvordan du bliver mere VILD i din madlavning i hverdagen. Der er smagsprøver på lækkerier med VILDE råvarer, og du får en lille ting med hjem.

Faglige indlæg

12.00 - 12.20 - Vandmænd
Vandmænd som sprød delikatesse - Ph.d. studerende Mie Thorborg Pedersen, SDU Biotechnology

12.40 - 13.00 - TrendXplorer
Forudsigelse af et produkts succes - Co-Founder og CEO, Rasmus Linnet, TrendXplore AI

13.20 - 13.40 - Lab Mi_k
Hvad drikker vi i 2030? - Seniorforsker Stig Purup, Aarhus Universitet

14.00 - 14.20 - Bæredygtig Produktion
Bæredygtig fødevareproduktion i praksis - Senior Vice President Thomas B. Olsen, Niras

14.40 - 15.00 - Food trends
Food trends i 2022 og 2023 - Strategisk Food Planner Hanne Harbo, Nørgård Mikkelsen

15.20 - 15.40 - Robotti
Fremtidens bæredygtige løsning i marken - Founder og co-owner Ole Green, AgroIntelli


Dagen er åben for alle.
Der er dog begrænset pladser til Rising Stars pitch, Besøg, Workshops og de Faglige Indlæg. Tilmeld dig her, hvis du vil deltage i aktiviteterne: Tilmelding  


Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Kathrine Lykke Kirk

klk@foodbiocluster.dk

+4525341833

Food, Trends & Sustainability 2022
Food, Trends & Sustainability 2022