Food Festival - Future Food & Bioresource Innovation Afslutningsevent
Information
- Sted:
- Food Festival, Tangkroen, Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 02. september 2022 kl. 09:30
- Til:
- 02. september 2022 kl. 13:00
Kom med på Food Festival, hvor vi sætter fokus på nye innovative ideer i fødevarebranchen, når vi afholder et afslutningsevent for fødevareprojekter under Future Food & Bioresource Innovation (FFBI).
Vi giver de deltagende virksomheder i FFBI mulighed for at præsentere deres nye innovative ideer, overfor potentielle samarbejdspartnere og aktører inden for fødevarebranchen.
PROGRAM
09.30: Ankomst v. Food Festival og registrering i teltet 'Samtalekøkkenet'
10.00: Velkomst v. Projektleder Kathrine Lykke Kirk og Lars Horsholt Jensen, COO,
Food & Bio Cluster
10.10: Cases: Hvordan er fødevaretrends en driver for innovation?
Rasmus Linnet, DeliDrop fortæller om TrendXPlore værktøjet, der skal spotte nye fødevaretrends via AI.
Laura Warming, Warmings/Wbalance fortæller om udvikling af en ny søvnforbedrende drik på markedet.
10.45: Fireside talk: Teknologi i et bæredygtigt perspektiv.
Vi spørger tre iværksættere hvordan teknologi, digitalisering og automatisering kan gøre fødevarebranchen mere bæredygtig?
Nichlas Saul, FoodOp, digital platform der automatisk måler madspild,
Anders Thomsen, NordicFlexHouse, cirkulært dyrkningssystem til byggeri
Kim Gram, AmiNic, ny metode til måling af holdbarhed af kød og fisk
11.20: Netværk og madmarked: Grib en kop kaffe og bevæg dig rundt i teltet, hvor du kan smage produkter fra f.eks. Brannatura, Bælg, DTU/Beyond Leather, Wbalance (opdateres løbende).
12.00: Cases: Version 2.0 af plantebaseret fødevarer
Hvad skal der til for at skabe bedre, sundere og mere smagfulde plantebaseret produkter?
Mikkel Præst, Bælg, plantebaseret soft-ice baseret på kikærter
Rasmus Bjerregaard, Aurelis, fødevarer med tangarten søl
12.45: Afrunding og netværk
Efter arrangementet er der adgang til Food Festival på egen hånd resten af dagen.
Dette arrangement er kun for inviterede deltagere i projekter under Future Food & Bioresource Innovation samt samarbejdspartnere.
Se mere om projekterne her og kontakt projektleder Kathrine Lykke Kirk, klk@foodbiocluster.dk, tlf. 25341833 for mere information.
Det syder og bobler af iværksætteri, innovation og mad i Aarhus i uge 35 – du kan også opleve disse arrangementer (kræver særskilt tilmelding):