Kulinarisk erhvervsnetværk

Information

Sted:
Anneberg kulturpark, 4500 Nykøbing Sjælland, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
05. april 2022 kl. 09:00
Til:
05. april 2022 kl. 16:00
Kulinarisk erhvervsnetværk - invitation til opstart

NCLF (Nationalt Center for Lokale Fødevarer), Erhvervshus Sjælland, Bio Change, Knowledge Hub Zealand, Professionshøjskolen Absalon, Food & Bio Cluster og de lokale erhversfremmeaktører i Region Sjælland – går nu sammen om at skabe ’Kulinarisk Erhvervsnetværk’ på tværs af alle kommuner i Region Sjælland.

Visionen er at skabe det første professionelle og målrettede samlingssted for små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland, som arbejder med en lokalt forankret fødevareproduktion af høj kulinarisk kvalitet – og du er inviteret til at være med.

Kulinarisk Erhvervsnetværk er et nyt permanent initiativ for fødevarevirksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfremmeaktører – hvor virksomhedernes behov og udfordringer er i centrum.
Kulinarisk Erhvervsnetværk samles til 2 årlige tematiske konferencer på skiftende lokationer i Region Sjælland ogetablerer en platform, hvor der er mulighed for videndeling, netværksdannelse og kontakt.
På konferencerne vil det hver gang være muligt at koble sig på projekter hos de forskellige erhvervsfremmeaktører, uddannelsesinstitutioner og skabe praktiksamarbejder med studerende.

På første konference tirsdag den 5. april 2022 vil temaet være potentialet i en kort værdikæde og erfaringer med lokale samarbejder på tværs af værdikæden. Programmet vil blive opdateret med oplægsholdere.

PROGRAM

  • 9.00-9.50 Besøg i udstillingsområdet
  • 10.00-10.15 Velkomst
  • 10.15-11.00 Værdikæden fra primær produktion til forbrugeren – Disruption, hvordan og hvorfor? v. NCLF
  • 11.00-11.15 Kaffepause i udstillingsområdet
  • 11.15-12.30 Netværk og frokost
  • 12.30-13.30 Disruption eksempler – De frække og modige fødevarevirksomheder
  • 13.30-14.30 Det kulinariske Erhvervsnetværk – hvad vil vi med netværket?
  • 14.30-15.15 Vi efterlyser! Vil du være med? De forskellige projektmuligheder præsenteres
  • 15.15-15.45 Hvordan kom vi hertil? En virksomhed fortæller
  • 15.45-16.00 ‘Hvor skal vi hen nu?’ – Opsamling og next steps for netværket v. NCLF

Om Kulinarisk Erhvervsnetværk
Formålet er at skabe et tværkommunalt mødested, hvor virksomheders konkrete udfordringer og behov møder sparring, samarbejder og nye partnerskaber med branchens førende aktører på tværs af
fødevareværdikæden – og hermed nye løsninger, vækst og konkurrencedygtighed.

Link til tilmelding: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=Y9ESPXCTJP92 

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Kulinarisk erhvervsnetværk
Kulinarisk erhvervsnetværk