Food & Bio Summit og Generalforsamling

Information

Sted:
Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
17. marts 2022 kl. 09:30
Til:
17. marts 2022 kl. 16:00
Food & Bio Cluster Denmark inviterer alle medlemmer, partnere og virksomheder til at diskutere fremtidens løsninger i den danske fødevare og bioressourcer sektor indenfor sundhed, grøn omstilling og digitalisering.

Food & Bio Cluster Denmark inviterer alle medlemmer, partnere og virksomheder til at diskutere fremtidens løsninger i den danske fødevare- og bioressourcesektor indenfor sundhed, grøn omstilling og digitalisering.

En konference med netværk, inspiration, debat og videndeling med beslutningstagere fra hele den danske værdikæde.

FOOD & BIO SUMMIT 2022 er den årlige medlemsdag med generalforsamling i klyngen for fødevare og bioressourcer i Danmark.


PROGRAM 

Food & Bio Summit 2022

09.30 Registrering og kaffe

10.00 Velkomst v. Lars Visbech Sørensen, CEO, Food & Bio Cluster Denmark

10.15 Åbningstale v. Rasmus Prehn, Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri

10.30 Innovation og grøn omstilling i Arla v. Hanne Søndergaard, CMO, Arla Foods

11.00 Paneldebat: Innovationskraft i den danske fødevare- og bioressourcebranche. Moderator Turid Fennefos Nielsen, Head of Communications, Food & Bio Cluster Denmark

Hvordan styrker vi den, og hvor skal fokus være for at løfte den danske klyngen ind i fremtiden?

Nicolai Hansen, Medlem af bestyrelsen for Danmarks Erhvervsfremme og videnperson om innovation i fødevarebranchen

Christian Bugge Henriksen, Lektor, Institut for Plante og Miljøvidenskab, Københavns Universitet

Claus Felby, Senior Vice President, Biotech, Professor, PhD, Novo Nordisk Fonden

11.45 Frokost, netværk og besøg klyngens 4 stande i foyeren, bemandet af Food & Bio Cluster kolleger og medlemmer

  • Sunde og sikre fødevarer: Værdigmad, Pods of Beans, 4BetterLife
  • Grøn omstilling: Falkensten, Disruptive Bio Trading
  • Digitalisering: Alexandra Instituttet, DeliDrop
  • Iværksætteri og kapital: Kaffe Bueno, EtOH Spirits

13.00 Lancering af ”Klimatillæg til Fødevareforskningsstrategien” v. Dansk Industri og Landbrug & Fødevarer

Henrik Jørgen Andersen, Senior Executive R&D Advisor, Arla Foods

Esben Laulund, Vice President External Collaboration, R&D, Chr. Hansen

Lars Hinrichsen, Executive Vice President, Teknologisk Institut - DMRI

13.10 Medlemscases

Intro v. Sine Riisager, Medlemschef, Food & Bio Cluster Denmark

Mød nogle af  Food & Bio Cluster Denmarks medlemmer og hør, hvordan de arbejder inden for de tre temaer: 

At sikre en bæredygtig grøn omstilling af klyngen frem mod klimaneutralitet

Anders Buhl Larsen, Direktør, og Nikolaj Ørskov Olsen, Medejer og Senior Projektleder, Nordic Green Engineering

Esben Rimi Christiansen, CEO & Founder, Pure Algae

At levere bæredygtige, sunde og sikre fødevarer til en voksende verdensbefolkning

Julie Schack Petersen, Business Development Manager, Nature Preserve

Niels Bøknæs, Procesudvikler, Royal Greenland A/S

At fuldt ud udnytte mulighederne i teknologiudviklingen indenfor f.eks. biotech, digitalisering og automatisering

Rasmus Linnet, co-founder, DeliDrop

Ole Green, Founder, Agrointelli

 

14.15 Kaffe og sødt i foyeren

 

Generalforsamling, Food & Bio Cluster Denmark

14.45 Velkomst v. Lars Dalsgaard, Formand og Senior Vice President, Arla Foods

Valg af dirigent

Formandsberetning v. Lars Dalsgaard

Forelæggelse af årsregnskab for det forløbende år til godkendelse

Forelæggelse af bestyrelsens budget for indeværende år

Forelæggelse af bestyrelses strategiske fokus

Forelæggelse af bestyrelsens forslag til medlemskontingent for det kommende år til godkendelse

Valg af medlemmer til bestyrelsen

Valg af revisor

Behandling af indkomne forslag

Eventuelt


16.00 Tak for i dag

Mulighed for at blive og netværke

 

PRIS

Arrangementet er gratis for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. For ikke-medlemmer er prisen for deltagelse 1.500,- DKK ex. moms. Et no-show fee på 500,- DKK ex. moms vil blive opkrævet for afbud senere end 13. marts 2022.

 

Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Sine Riisager

sri@foodbiocluster.dk

+4561707422

Food & Bio Summit og Generalforsamling
Food & Bio Summit og Generalforsamling