Food & Bio Summit og Generalforsamling
Information
- Sted:
- Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 17. marts 2022 kl. 09:30
- Til:
- 17. marts 2022 kl. 16:00
Food & Bio Cluster Denmark inviterer alle medlemmer, partnere og virksomheder til at diskutere fremtidens løsninger i den danske fødevare- og bioressourcesektor indenfor sundhed, grøn omstilling og digitalisering.
En konference med netværk, inspiration, debat og videndeling med beslutningstagere fra hele den danske værdikæde.
FOOD & BIO SUMMIT 2022 er den årlige medlemsdag med generalforsamling i klyngen for fødevare og bioressourcer i Danmark.
PROGRAM
Food & Bio Summit 2022
09.30 Registrering og kaffe
10.00 Velkomst v. Lars Visbech Sørensen, CEO, Food & Bio Cluster Denmark
10.15 Åbningstale v. Rasmus Prehn, Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri
10.30 Innovation og grøn omstilling i Arla v. Hanne Søndergaard, CMO, Arla Foods
11.00 Paneldebat: Innovationskraft i den danske fødevare- og bioressourcebranche. Moderator Turid Fennefos Nielsen, Head of Communications, Food & Bio Cluster Denmark
Hvordan styrker vi den, og hvor skal fokus være for at løfte den danske klyngen ind i fremtiden?
Nicolai Hansen, Medlem af bestyrelsen for Danmarks Erhvervsfremme og videnperson om innovation i fødevarebranchen
Christian Bugge Henriksen, Lektor, Institut for Plante og Miljøvidenskab, Københavns Universitet
Claus Felby, Senior Vice President, Biotech, Professor, PhD, Novo Nordisk Fonden
11.45 Frokost, netværk og besøg klyngens 4 stande i foyeren, bemandet af Food & Bio Cluster kolleger og medlemmer
- Sunde og sikre fødevarer: Værdigmad, Pods of Beans, 4BetterLife
- Grøn omstilling: Falkensten, Disruptive Bio Trading
- Digitalisering: Alexandra Instituttet, DeliDrop
- Iværksætteri og kapital: Kaffe Bueno, EtOH Spirits
13.00 Lancering af ”Klimatillæg til Fødevareforskningsstrategien” v. Dansk Industri og Landbrug & Fødevarer
Henrik Jørgen Andersen, Senior Executive R&D Advisor, Arla Foods
Esben Laulund, Vice President External Collaboration, R&D, Chr. Hansen
Lars Hinrichsen, Executive Vice President, Teknologisk Institut - DMRI
13.10 Medlemscases
Intro v. Sine Riisager, Medlemschef, Food & Bio Cluster Denmark
Mød nogle af Food & Bio Cluster Denmarks medlemmer og hør, hvordan de arbejder inden for de tre temaer:
At sikre en bæredygtig grøn omstilling af klyngen frem mod klimaneutralitet
Anders Buhl Larsen, Direktør, og Nikolaj Ørskov Olsen, Medejer og Senior Projektleder, Nordic Green Engineering
Esben Rimi Christiansen, CEO & Founder, Pure Algae
At levere bæredygtige, sunde og sikre fødevarer til en voksende verdensbefolkning
Julie Schack Petersen, Business Development Manager, Nature Preserve
Niels Bøknæs, Procesudvikler, Royal Greenland A/S
At fuldt ud udnytte mulighederne i teknologiudviklingen indenfor f.eks. biotech, digitalisering og automatisering
Rasmus Linnet, co-founder, DeliDrop
Ole Green, Founder, Agrointelli
14.15 Kaffe og sødt i foyeren
Generalforsamling, Food & Bio Cluster Denmark
14.45 Velkomst v. Lars Dalsgaard, Formand og Senior Vice President, Arla Foods
Valg af dirigent
Formandsberetning v. Lars Dalsgaard
Forelæggelse af årsregnskab for det forløbende år til godkendelse
Forelæggelse af bestyrelsens budget for indeværende år
Forelæggelse af bestyrelses strategiske fokus
Forelæggelse af bestyrelsens forslag til medlemskontingent for det kommende år til godkendelse
Valg af medlemmer til bestyrelsen
Valg af revisor
Behandling af indkomne forslag
Eventuelt
16.00 Tak for i dag
Mulighed for at blive og netværke
PRIS
Arrangementet er gratis for medlemmer af Food & Bio Cluster Denmark. For ikke-medlemmer er prisen for deltagelse 1.500,- DKK ex. moms. Et no-show fee på 500,- DKK ex. moms vil blive opkrævet for afbud senere end 13. marts 2022.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft