Seafood Network temamøde: Bæredygtighed og grøn omstilling

Information

Sted:
Online / Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
07. april 2022 kl. 13:00
Til:
07. april 2022 kl. 16:00
Ser du fremtidens potentiale, eller er det nærmere en trussel?

Innovation er nøglen til at være foran i den globale konkurrence og samtidig sikre den grønne omstilling i fiskeindustrien. Nye ideer bliver løbende omsat i nye løsninger i produktion, teknologi, udstyr, emballage m.v. Vær med og hør om det seneste om bæredygtighed og grøn omstilling

Ser du det fremtidige potentiale inden for bæredygtighed? Kan du imødekomme kundernes krav og ønsker? Kan du optimere din forretning ved at gøre den mere bæredygtig?

Spørgsmålene er mange og det samme er mulighederne. Vi vil på mødet adressere nogle af dem med følgende agenda:

13.00  Nyt fra Food & Bio Cluster Denmark v/ Eva Nautrup, FBCD

13.10  Status på projekter med fokus på mere bæredygtighed:

1.       Bæredygtighed i fiskesektoren v/René Langdahl Jørgensen, Nordsøen Forskerpark

2.       PowerFish – ny udnyttelse af fiskeafskær v/Simon Hvid, Teknologisk Institut

3.       Havvand i produktionen v/Poul Ole Nielsen, QFish

14.00  Nye emballager til fiskeindustrien:

1. Genanvendelige polykasser v/ Jan Weber, Cirqle ApS

2. Bæredygtig DryPack fiskeemballage i bølgepap v/Mette Staal, DS Smith

14.30  Kort pause

14.40  Beregning af klimaaftryk – hvilke overvejelser og hvordan kommer man i gang? v/Conny Hanghøj, FBCD

15.00  Input til klyngens seafood fokus – viden der ønskes, ideer til samarbejdsprojekter, ol. (gruppearbejde)

15.30  Seafood Network – kommende aktiviteter v/Eva Nautrup, FBCD 

           Eventuelt


Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft.

Kontakt

Eva Nautrup

ena@foodbiocluster.dk

+4561421596

Seafood Network temamøde: Bæredygtighed og grøn omstilling
Seafood Network temamøde: Bæredygtighed og grøn omstilling