Roundtable Klimaberegning af fødevarer : Detailhandlens krav

Information

Sted:
Teknologisk Institut, Konferecesalen, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C,
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
31. marts 2022 kl. 09:30
Til:
31. marts 2022 kl. 15:30
Roundtable for fødevare- og drikkevarerproducenter til udveksling af viden og læring om klimaindsatser

Dette roundtable er for dig, der vil have mere viden om beregning af klimaaftryk på fødevarer i Danmark og udland og diskutere både strategiske og praktiske aspekter af at implementere sin egen indsats vedrørende klimaberegning.

Primær målgruppe er fødevare- og drikkevareproducenter i Danmark.

Roundtable består af to events, dette er det første. Næste event finder sted i Kgs. Lyngby den 11. maj

FORELØBIGT PROGRAM

9.30 Registrering
10.00 Velkomst v/moderator
10.10 Indflyvning i beregningsmetoder – skolerne, der eksisterer,
v/ Kasper Strandoff og Simon Hvid, Teknologisk Institut

10.30 Bordet rundt – om egen indsats mht klimaberegning:

Hvor langt er I med jeres klimaindsats?

Måler I/vil I måle på produkt eller på virksomhed – eller begge?

Hvilke steder/led i jeres værdikæde formoder eller ved I, vejer tungest i forhold til klimaaftryk?

Hvad er jeres største frustration i relation til jeres klimaberegning nu?

Hvilke udfordringer tror I, der kommer i fremtiden?

12.00 Frokost og netværk

13.00 Danske detailkæder:

Coop: Status og fremtid for klimaberegning på produkter, krav til producenter,
v/ Signe Frese, CSR-direktør, Coop Danmark A/S
Salling Group: Resultater af test i Netto, "klimaskyen", next step og observerede udfordringer
v/ Ann Brandt, CSR senior Manager, Salling Group

14.00 Forbrugerundersøgelse gennemført af Nestlé: Mindre forvirring, tak!
v/ Anna Hagemann Rise, Kommunikationschef, Nestlé

14.10 Diskussion i plenum: Hvordan håndter vi, at detailkæderne gør det forskelligt?

14.50 Hvilke muligheder er der før støtte til din klimarejse? v/Food & Bio Cluster Denmark

15.00 Rundvisning i Teknologisk Instituts Center for Fødevareteknologi

15.30 Tak for i dag – på gensyn til Roundtable om klimaberegning #2

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.
L
æs mere om Innovationskraft

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Roundtable Klimaberegning af fødevarer : Detailhandlens krav