Netværksmøde om Fremtidens plantebaserede værdikæde hos SEGES

Information

Sted:
Agro Food Park, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
31. marts 2022 kl. 15:00
Til:
31. marts 2022 kl. 18:15
Regeringens nylige klimaaftale for landbruget øjner et stort potentiale indenfor plantebaserede løsninger – og vi vil til dette arrangement sætte fokus på løsninger og italesætte aktuelle udfordringer og tilføje et internationalt perspektiv herpå.

Fremtidens plantebaserede værdikæde

Food & Bio Cluster Denmark ønsker i samarbejde med Business Region Aarhus at styrke netværket blandt virksomheder og institutioner inden for landbrugs- og fødevareområdet i Østjylland, samt stimulere til udvikling af nye innovationssamarbejder.

Det gør vi sammen gennem i alt 4 temamøder i 2022, hvor fødevarerelaterede virksomheder får inspiration til udvikling af markeds- og vækststrategier, der kan styrke den enkelte virksomheds konkurrenceevne.

Arrangement nr. 1 er torsdag d. 31. marts hos SEGES Innovation, Agro Food Park 15 kl. 15.00 - 18.15

Der er et stigende fokus på at sikre fremtidens klimavenlige løsninger i fødevarebranchen. Med Regeringens nylige klimaaftale for landbruget øjnes et stort potentiale for at udvikle fremtidens stærke værdikæde inden for plantebaserede fødevarer. En stærk værdikæde som vi kender det for mælk- og mejeriprodukter og grise. Med dette arrangement vil vi sætte fokus på udfordringer og mulige løsninger i udviklingen af en af verdens stærkeste værdikæder for plantebaserede fødevarer.

 PROGRAM

15.00 Netværkskaffe

15.30 Velkomst v. Food & Bio Cluster Denmark og Business Region Aarhus

15.45 Præsentation af SEGES Innovation v. Direktør for Innovation Lisbeth Henricksen

16.00 Hvordan bliver Danmark en stormagt for produktion af plantebaseret mad, og hvor står vi i den globale konkurrence? v. Medstifter og Direktør Marie-Louise Boisen Lendal, Tænketanken Frej

16.30 Future Farming v. Chefkonsulent Søren Bisp, SEGES Innovation

17.00 Forbrugerinteresse for planterig kost – indsigter i status, forbrugersegmenter og mulig fremtidig udvikling v. Professor og Centre Director Jessica Aschemann-Witzel, MAPP Centre

17.30 Debat og spørgsmål v. Medlemschef Sine Risager, Food & Bio Cluster Denmark

17.50 Kort præsentation af plantebaserede netværkshapsere v. Kundechef Claus Nisted, Compass Group Denmark A/S

18.15 Så småt tak for i dag


Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.

Kontakt

Sine Riisager

sri@foodbiocluster.dk

+4561707422

Netværksmøde om Fremtidens plantebaserede værdikæde hos SEGES
Netværksmøde om Fremtidens plantebaserede værdikæde hos SEGES