Fremtidens fødevareproduktion

Information

Sted:
Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
744kr
Fra:
04. november 2021 kl. 09:00
Til:
04. november 2021 kl. 16:30
Vi zoomer ind på de nyeste teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan gøre en forskel i omstillingen til en mere bæredygtig produktion. Vær med til at drøfte, hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.

Læs mere om konferencen og se programmet via dette link.

Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Teknologisk Institut og Food & Bio Cluster Denmark.

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. 

Kontakt

Thorkild Qvist Frandsen*

tqf@foodbiocluster.dk

61422511

Fremtidens fødevareproduktion