Food Trends 2022

Information

Sted:
Marsk Camp, Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk, Danmark
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
23. november 2021 kl. 12:30
Til:
23. november 2021 kl. 16:00
Hvad efterspørger fremtidens forbrugere?

Inspiration til fødevarevirksomheder - også restauranter. 

Strategisk Food Planner, Hanne Harbo, fra Nørgaard Mikkelsen vil med udgangspunkt i bogen "Food trend 2020 ( og 2022)  gennemgå hvilke fødevaretrend vi ser hos forbrugerne.

Erfaringerne viser, at de stærkeste og mest levedygtige fødevarebrands skabes ved at medtænke flere trends i samme produkt eller koncept, da det giver størst mulig relevans for flest mulige forbrugere. Hanne Harbo gennemgår 11 nye food trends, der giver en større forståelse af forbrugeradfærd og derved værdifuld viden og inspiration til innovation og produktudvikling.

Vi er sikre på, at hendes præsentation vil sætte en masse tanker i gang om udvikling af nye produkter eller tilbud til jeres kunder, derfor slutter vi af med at præsentere forskellige støttemuligheder til at udvikle lige netop din virksomhed.

 

Program

12.30 – 13.00 Sandwich + vand – registrering og networking 

13.00 – 13.10 Velkomst og introduktion til eftermiddagens program v/ Knud Hjortlund Hansen, Food & Bio Cluster Denmark

13.10 – 13.40 Innovation i et praktisk perspektiv v/Anders Sørensen, Vibegård: Fra bær til sirup, saft, spiritus med mere. 

13.40 -14.40 Fødevare Trends - hvad efterspørger fremtidens forbrugere v/ Hanne Harbo, Nørgård Mikkelsen 

14.40 – 15.00 Networking og Kaffe 

15.00 -16.00 Støttemuligheder til vækst og innovation i fødevarevirksomheder

15.00 -15.20 SMV-Food + EHS tilbud v/Gitte Muf Tange, Business Esbjerg

15.20 -15.40 SMV – Food Innovation + FBCD tilbud v/Knud Hjortlund Hansen; Food & Bio Cluster Denmark

15.40 -16.00 Afrunding og networking – efterfølgende mulighed for rundvisning på Mask Camp og besøg i Marsk Tårnet.

 

Arrangementet laves i samarbejde med Erhvervshus Sydjylland, Food & Bio Cluster Denmark og Business Esbjerg

 

Innovationskraft

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

 

Kontakt

Knud Hjortlund Hansen

khh@foodbiocluster.dk

+4523364712

Food Trends 2022
Food Trends 2022