Hvordan brander vi fremtidens lokale fødevarer? (Partner Event BRM )

Information

Sted:
Nr. Vosborg, Vembvej 35,7570 Holstebro
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
28. maj 2021 kl. 13:00
Til:
28. maj 2021 kl. 17:30
En konference på Nørre Vosborg hvor vi sætter fokus på, hvordan vi i fremtiden skal brande fremtidens lokale fødevarer

En konference på Nørre Vosborg hvor vi sætter fokus på, hvordan vi i fremtiden skal brande fremtidens lokale fødevarer. Få inspirerende oplæg, og deltag i debatten om god branding.


Køb billet her:

https://madbillet.dk/show/event/hvordan-brander-vi-fremtidens-lokale-foedevarer

 

Oplev bl.a. oplæg fra:

Alex Højrup Munch, Stauning Whisky.
Hvad har Stauning Whisky gjort for at vinde den internationale titel Brand innovator of the year 2021?

Ole Troelsø, Madanmelder hos Børsen
Hvad kigger en topanmelder efter, når han får serveret lokale råvarer på tallerkenen på landets bedste restauranter?

Asmus Gamst, Madhistoriker og forfatter til bogen EGN
Hvad betyder fortællingen om produktet for muligheden for at blive en succes? 

Henrik Lund, CEO Naturlí
Hvorfor har Naturli´, som virksomhed, en holdning til hvad folk putter i munden og indkøbskurven? Og hvordan opbygger man en bevægelse på de sociale medier med over 125.000 loyale følgere?


Tilvalg: Dagen kan sluttes af med middag og en kulturel oplevelse i form af MADTEATER v. Mette Martinussen. Køb billet til Madteater her: Vestjyske råvarer ekstraordinaire - Madteater på Nr. Vosborg

 

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Hvordan brander vi fremtidens lokale fødevarer? (Partner Event BRM )
Hvordan brander vi fremtidens lokale fødevarer? (Partner Event BRM )