Hvordan brander vi fremtidens lokale fødevarer? (Partner Event BRM )
Information
- Sted:
- Nr. Vosborg, Vembvej 35,7570 Holstebro
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 28. maj 2021 kl. 13:00
- Til:
- 28. maj 2021 kl. 17:30
En konference på Nørre Vosborg hvor vi sætter fokus på, hvordan vi i fremtiden skal brande fremtidens lokale fødevarer. Få inspirerende oplæg, og deltag i debatten om god branding.
Køb billet her:
https://madbillet.dk/show/event/hvordan-brander-vi-fremtidens-lokale-foedevarer
Oplev bl.a. oplæg fra:
Alex Højrup Munch, Stauning Whisky.
Hvad har Stauning Whisky gjort for at vinde den internationale titel Brand innovator of the year 2021?
Ole Troelsø, Madanmelder hos Børsen
Hvad kigger en topanmelder efter, når han får serveret lokale råvarer på tallerkenen på landets bedste restauranter?
Asmus Gamst, Madhistoriker og forfatter til bogen EGN
Hvad betyder fortællingen om produktet for muligheden for at blive en succes?
Henrik Lund, CEO Naturlí
Hvorfor har Naturli´, som virksomhed, en holdning til hvad folk putter i munden og indkøbskurven? Og hvordan opbygger man en bevægelse på de sociale medier med over 125.000 loyale følgere?
Tilvalg: Dagen kan sluttes af med middag og en kulturel oplevelse i form af MADTEATER v. Mette Martinussen. Køb billet til Madteater her: Vestjyske råvarer ekstraordinaire - Madteater på Nr. Vosborg
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft