Seafood netværksmøde
Information
- Sted:
- Teams
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 16. juni 2021 kl. 13:00
- Til:
- 16. juni 2021 kl. 16:00
Danmarks styrkeposition på fiskeområdet skal underbygges gennem det arbejde, der foregår i den nye fødevare- og bioressource klynge. Vi ved, forskning og viden fører til innovation, forretnings- og produktudvikling, og at koblingen mellem forskning og virksomhederne er afgørende.
Klyngerne er skabt for at styrke den vidensbaserede innovation og vidensamarbejdet på tværs af hele værdikæden - herhjemme og internationalt.
På dette møde sætter vi fokus på Seafood i regi af klyngen, og vi præsenterer eksempler på samarbejds- og innovationsprojekter, hvor fisk og skaldyr er i fokus.
Agenda for mødet:
- Velkommen og status på Seafood Partnership
Arbejdsgruppen for Seafood Partnership giver en kort status og siden sidst - Strategien for Food & Bio Cluster Denmark
Formand for bestyrelsen, Lars Dalsgaard og CEO Lars V. Sørensen giver et indblik i formål og strategi for klyngen. De tre seafood repræsentanter i bestyrelsen – Claus Christensen (Sæby FiskeIndustri), Henning Priess (AquaPri) og Poul Melgaard (DSA) deltager også i mødet - Initiativer målrettet fiskevirksomheder
Der fremlægges en plan for videreførelse af aktiviteter målrettet Seafood i regi af klyngen - Eksempler på innovationsprojekter
Introduktion til de to nye fiskerelaterede projekter under Innovationskraft:- Saltvand I produktion (v/René Langdahl, Nordsøen)
- PowerFish (v/Lars Krusell, TI)
Samt præsentation af foreløbige resultater Horizon 2020 projektet WaSeaBi med Charlotte Jacobsen, fra DTU
- Diskussion af fremtidsmuligheder og next step
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft.
Eventet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.