Master Mining med Sol over Gudhjem (CPH Food/FFBI)

Information

Sted:
Online / Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
17. august 2021 kl. 09:00
Til:
26. august 2021 kl. 11:00
Innovationsprojekterne CPH Food og FFBI har inviteret et panel af kokke og erfarne branchefolk til at give praktiske løsninger på praktiske problemer, og til at dele ud af deres netværk.

Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan bliver det klar til næste skridt?

Innovationsprojekterne CPH Food og FFBI har inviteret et panel af kokke og erfarne branchefolk til at foreslå praktiske løsninger på praktiske problemer, og til at dele ud af deres netværk. De indgår alle i arbejdet bag Sol over Gudhjem, og har derfor masser af erfaring med nye produkter. Det kan væres spørgsmål som:

  • Hvordan planlægger du at gå fra 5 liter til 100 liter og kommer videre derfra?
  • Hvilken respons kan du forvente at få, hvis du skal præsentere din prototype for markedet?
  • Hvilken respons giver en kok dit produkt hvad angår smag og tekstur?
  • Hvor skal det testes næste gang – og hvem skal teste det?

MÅLGRUPPE:
Virksomheder, der ønsker at tænke de næste skridt ind i udviklingen af deres idé, produktprototype eller koncept.  

FORMÅL:
At klæde virksomhederne på til at sikre, at man får konkretiseret sine næste 3-5 test skridt i udviklingen af sin idé/prototype.

 

PROGRAM:

Velkomst v. Food & Bio Cluster Denmark

Introduktion af panelisterne

Hurtig deltagerpræsentation (navn - virksomhed - produkt)

Bordet rundt: 20-30 minutter pr. virksomhed

  • Pitch (max tre minutter)
    • Om dig selv, dit produkt, dit forventede marked, pris og distribution
    • 1-3 identificerede udfordringer
  • Panel giver feedback/stiller spørgsmål/deler ud af kontakter
  • Øvrige deltagere giver feedback

Afrunding og tak for i dag

 

PANELET, der hvert år evaluerer masser af nye produkter:

Mikkel Maarbjerg ved bare noget om mad og udvikling af mad. Det gør han med udgangspunkt i sin erfaring fra Danmarks første restaurant med 2 Michelin-stjerner og mere end 50 projekter i ind- og udland.

Brødrene Marschall løser i dag konsulentopgaver for landets førende fødevarevirksomheder Carlsberg & Arla & Danish Crown i ind/udland, men står også bag netværket og kokkekonkurrencen Sol Over Gudhjem og Produktprisen i samarbejde med Coop.

Peter Husted Sylvest har selvstændig konsulentvirksomhed og bestrider advisory- og bestyrelsesposter inden for oplevelse, gourmet fødevarer og lignende. Baggrund fra Lakrids by Bülow og Restaurant Amass, Restaurant Sanchez og noma gruppen, Zero Food Print Nordic og har masser af andre koblinger til fødevarebranchen. 

 

FORBEREDELSE inden deltagelsen:

Rollespil: Du skal lade som om panelisterne er dine næste kunder. Du forbereder det som om du gerne sælge dine produkter dem.

Produkttest: Vi forventer, at du fremsender et produkt til Symbion, så det står klar (vi har køleskab) – det skal være os i hænde 4 hverdage før (ellers aftales nærmere med Heidi). 

Øvrigt: Vi skal vide fra dig, hvilke tre udfordringer, du synes er de største lige nu – sendes i en mail senest 4 dage før eventet finder sted.

 

HVORNÅR

Du kan vælge mellem følgende tre tidspunkter, når du tilmelder dig:

  • D. 17. august kl. 9-11
  • D. 17. august kl. 13-15
  • D. 26. august kl. 9-11

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Master Mining med Sol over Gudhjem (CPH Food/FFBI)
Master Mining med Sol over Gudhjem (CPH Food/FFBI)