Digital Workshop: Fra idé til produkt - krav til produkterne (CPH Food / FFBI)

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
19. maj 2021 kl. 09:00
Til:
19. maj 2021 kl. 11:30
Få et overblik over, hvilke krav der stilles til produktet, der skal i detailhandlen

Fra idé til produkt – hvad kræves der af fødevareprodukter?

Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan bliver det klar til håndtering på markedet? Tænker du krav og distribution ind i færdiggørelsen af din idé? 

Innovationsprojekterne CPH Food og FFBI har inviteret eksperter ind til at dele deres viden og erfaring om formelle og praktiske krav til nye produkter: fødevaresikkerhed, mærkning, kolli mv. med dig og besvare dine konkrete spørgsmål.

Målgruppe:
Virksomheder, der ønsker at tænke formelle og praktiske krav ind i udviklingen af deres idé, produkt eller koncept.  

Formål: 
At klæde din virksomhed på til at sikre, at formelle og praktiske krav tænkes ind, også når I arbejder med produktudvikling.  

 

PROGRAM

09.00 Velkommen v/Food & Bio Cluster Denmark

09.05 Præsentation af alle deltagere

09.20 Samuel Himmelstrup, Råhandel
Samuel fra Råhandel vil tale om forskellige veje ind i detailhandlen. Hvad er de formelle og uformelle krav, og hvad skal jeg som producent have overvejet/gjort inden jeg etablerer kontakt og pitcher dit produkt. Endelig gives en kort præsentation af Råhandel som vej ind i detailen.

09.50 Lone Hansen, Bureau Veritas
Fra ide til produkt - kvalitetskrav og standarder: Hvilke krav stilles af kunderne – hvilke udfordringer og krav skal virksomheden og produktet overholde. Er der krav om certificering, hvilke fødevarestander findes og hvordan sikres at produkterne overholder relevant lovgivning. Bureau veritas vil kort gennemgå de typiske fødevarecertificeringer såsom BRC, IFS eller FSSC22000.

10.30 Rasmus Steen Kristensen, tracezilla
Der er krav til produkter, der er krav til processer og der er krav til dokumentation. Det gælder i det hele taget om at forberede sig godt, når man springer ud som fødevareproducent. Katrine Søndergård fra virksomheden tracezilla giver tips til, hvordan du kommer godt fra start, når det handler om det der ligger uden om produktet - organisering, logistik, økonomi og forretning.

11.15 Opsamling

11.30 Tak for i dag


Praktisk: Der udsendes link til Microsoft Teams dagen før den digitale workshop gennemføres. Vi anbefaler deltagere at sidde ved en stærk internetforbindelse for at få god lyd og godt billede.

Kontakt

Astrid Pryds Hansen* (på barsel)

aph@foodbiocluster.dk

+4529815351

Digital Workshop: Fra idé til produkt - krav til produkterne (CPH Food / FFBI)
Digital Workshop: Fra idé til produkt - krav til produkterne (CPH Food / FFBI)