Affaldshåndtering og indretning af køkkenet

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
02. november 2021 kl. 14:00
Til:
02. november 2021 kl. 16:00
Forløb om udnyttelse af ressourcer og reduktion af madspild for personale i professionelle køkkener

Affaldshåndtering er vigtigt, men hvordan håndterer vi vores affald bedst? Kan nye, smarte arbejdsgange og bedre indretning af køkkenet reducere affaldsmængden og styrke indsatsen for mere genanvendelse af vores affald? Hvordan får vi overblik over, hvad vi smider ud? Og hvordan kan vores affald gøre nytte i forhold til klimaet?

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Dette event indgår i det digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener". Læs mere om det i bunden af siden*.

PROGRAM

14.00  Velkommen til modul 5 i kompetenceforløbet om          affaldshåndtering! v/ Lars Brødsgaard, Daka ReFood og Louise Krogh Johnson, Food & Bio Cluster Denmark
14.10   Smartere arbejdsgange som en vej til mindre spild og mere genanvendelse v/ Conny Hanghøj, Senior Innovation Manager, Food & Bio Cluster Denmark
14.30  Q&A
14.35   Madspildsmålinger som et redskab til at forebygge madspild
 v/ Mette Toftegaard Rasmussen, Head of Food Waste, eSmiley
14.55  Q&A
15.00  Planlæg menuer med indsigt i madspild og gæsternes smagspræferencer v/ Nichlas Saul, Direktør og medstifter, FoodOp
15.20  Q&A
14.25  Gør en forskel med jeres madaffald v/ Lars Brødsgaard, Business Unit Director, Daka ReFood 
15.45  Q&A and panel discussion
15.55  Opsamling  
16.00  Tak for i dag og på gensyn!

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Dagens vært:
Lars Brødsgaard, Daka ReFood

Moderator:
Louise Krogh Johnson, Food & Bio Cluster Denmark 

Teknik:
Mødet vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse. 

--

*Dette event er en del af: 
DIGITALT FORLØB: UDNYT RESSOURCERNE OG NEDBRING MADSPILD I PROFESSIONELLE KØKKENER 

I dette forløb tilbyder vi 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.  

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Forløbet strækker sig over maj-november 2021. 

Modul 1 (6. maj kl. 14-16) :  Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens trends inden for buffeter
Modul 4 (7. okt. kl. 14-16)Bæredygtighed og emballage
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkener

Forløbet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Refood Label og innovationsprogrammet Innovationskraft.  

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft


Kontakt

Louise Krogh Johnson

lkj@foodbiocluster.dk

+4521545909

Affaldshåndtering og indretning af køkkenet
Affaldshåndtering og indretning af køkkenet