Fremtidens buffet'er - post covid og uden madspild?
Information
- Sted:
- Online
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 31. august 2021 kl. 14:00
- Til:
- 31. august 2021 kl. 16:00
Post-Covid er kantinerne forandret. Men hvordan indretter man en kantine, så man tager hensyn til økonomi og klima, smider mindre ud uden at gå på kompromis med madoplevelsen? Er vi på vej fra buffet til tallerkenservering? Er der musik i mindre buffeter og flere lokale råvarer, som er bedre forarbejdet?
Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener
Dette event indgår i det digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener". Læs mere om det i bunden af siden*.
PROGRAM
14.00 Velkommen til ISS, som er med i Refood Label
Henrik Seierø, Køkkenchef, ISS Kantiner og bestyrelsesmedlem i Refood Label
14.10 Hygiejne, hygge og minimalt udsmid
v/ Maja Volquards Hesselholt, direktør, ISS Food Service
14.30 Q&A
14.40 Fremtiden er nu! 5 Trends, du skal huske
v/ fremtidsforsker Eva Steensig, Steensig Partners
15.00 Q&A
15.10 Vox-pop via Facebook: Hvad siger kantinerne selv?
v/Nanna Høj Jakobsen, Bærekraft
15.30 Q&A
15.40 Fælles diskussion og opsamling
16.00 Tak for i dag og på gensyn!
Der kan forekomme ændringer i programmet.
Dagens vært:
Henrik Seierø, ISS Kantiner
Moderator:
Heidi Høy Dyrholm, Food & Bio Cluster Denmark
Teknik:
Mødet vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse.
--
*Dette event er en del af:
DIGITALT FORLØB: UDNYT RESSOURCERNE OG NEDBRING MADSPILD I PROFESSIONELLE KØKKENER
I dette forløb tilbyder vi 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.
Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener
Forløbet strækker sig over maj-november 2021.
Modul 1 (6. maj kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens trends inden for buffeter
Modul 4 (7. okt. kl. 14-16): Bæredygtighed og emballage
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkener
Forløbet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Refood Label og innovationsprogrammet Innovationskraft.
Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft