Emballage og bæredygtighed - få viden til at træffe bæredygtige emballagevalg

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
07. oktober 2021 kl. 14:00
Til:
07. oktober 2021 kl. 16:00
Forløb om udnyttelse af ressourcer og reduktion af madspild for personale i professionelle køkkener

Tendensen med to-go er i vækst, men hvordan skal vi som virksomhed navigere i alle de emballager, der er? Hvad er bæredygtigt, og hvad er ikke? Hvornår bør vi bruge hvad? Og hvad bør vi gøre med den emballage, vi får ind? Hvordan sorterer vi smart, så mest muligt genanvendes? Få nyttig viden om emballage fra vugge til grav!

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Dette event indgår i det digitale forløb "Udnyt ressourcerne og nedbring madspild i professionelle køkkener". Læs mere om det i bunden af siden*.

PROGRAM

14.00   Velkommen til modul 4 i kompetenceforløbet!
            v/ Maria M. Schmidt, Plus Pack & Louise Krogh Johnson, Food &              Bio Cluster Denmark
14.10   Emballageskolen – fakta om forskellige emballagetyper og 
            deres genanvendelsesmuligheder
            v/ Maria M. Schmidt, Marketing Manager, Plus Pack 
14.30   Q&A
14.45   ”Takeaway the bad plastic” – Tankerne bag Letz Sushis valg af
            miljøvenlig emballage
            v/ Anders Barsøe, Direktør, Letz Sushi 
15.05   Q&A
15.20   Udfordringer, løsninger og gode råd for bedre 
            emballagehåndtering og sortering
            v/Ninna Frandsen Thorup, Antropolog, Naboskab
15.40   Q&A
15.50   Opsamling
16.00   Tak for i dag og på gensyn!

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Dagens vært:
Maria M. Schmidt, Plus Pack

Moderator:
Louise Krogh Johnson, Food & Bio Cluster Denmark 

Teknik:
Mødet vil blive afholdt i formatet Microsoft Teams, og deltagere vil modtage et link dagen før. Vi anbefaler en god internetforbindelse og et godt web-kamera for at få den bedst mulige oplevelse. 

 

*Dette event er en del af: 
DIGITALT FORLØB: UDNYT RESSOURCERNE OG NEDBRING MADSPILD I PROFESSIONELLE KØKKENER 

I dette forløb tilbyder vi 5 digitale workshops, hvor vi sammen med eksperter på området dykker ned i, hvordan den kloge kok arbejder, hvorfor madspildsdagsorden er vigtig, hvordan morgendagens kantine kan indrettes, hvordan vi håndterer emballage og hvad der bliver af dit grønne affald.  

Målgruppe: Medarbejdere i professionelle køkkener 

Forløbet strækker sig over maj-november 2021. 

Modul 1 (5. maj kl. 14-16) :  Udnyttelse af hele råvaren (a) Gode arbejdsgange og restprodukter som råvarer
Modul 2 (1. juni kl. 14-16) : Udnyttelse af hele råvaren (b) Vi folder råvarerne ud
Modul 3 (31. aug. kl. 14-16) : Fremtidens trends inden for buffeter
Modul 4 (7. okt. kl. 14-16): Emballage og bæredygtighed
Modul 5 (2. nov. kl. 14-16) : Affaldshåndtering og indretning af køkkener

Forløbet er blevet til i et samarbejde mellem foreningen Refood Label og  Innovationsprogrammet Innovationskraft.  

Innovationskraft
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft

 

Kontakt

Louise Krogh Johnson

lkj@foodbiocluster.dk

+4521545909

Emballage og bæredygtighed - få viden til at træffe bæredygtige emballagevalg
Emballage og bæredygtighed - få viden til at træffe bæredygtige emballagevalg