Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)

Information

Sted:
Lakrids by Bülow, Sydholmen 5, 2650 Hvidovre
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
26. august 2021 kl. 10:00
Til:
26. august 2021 kl. 14:00
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild.

Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Dette møde er det 3. af 4 møder i 2021. Det 4. møde afvikles den 11/11-2021.


Dagsorden for den 26/8-21: 

10.00: Velkommen og rundvisning ved Tage Kusk, Lakrids by Bülow


11.00: Bordet rundt


11.30: Lakrids som grisefoder eller romkugler ved Tage Kusk, Lakrids by Bülow 


12.00: Frokost og gruppearbejde


12.45: Tilbagemeldinger fra grupperne


13.15: Breaking News ved Klaus Jørgensen, Landbrug & Fødevarer


13.25: Bioforgasning ved Rasmus Ulrik Hansen, Daka ReFood A/S


14.00: Tak for i dag og på gensyn den 11/11-21



Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)