Netværksmøde. Hygiejnisk Design. (kun for medlemmer)

Information

Sted:
Digitalt via Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
15. april 2021 kl. 10:00
Til:
15. april 2021 kl. 13:00
Effektiv udnyttelse af data og sensorer i fødevareindustrien.

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage og Rubin Dollerup Nielsen, Food & Bio Cluster Denmark - Bordet rundt

10.15: Effektiv udnyttelse af data og sensorer i industrien ved Kasper Brix Adsersen, Force Technology          

  • Hvordan udnytter vi sekundære parametre i procesudstyret?
  • Har vi allerede data tilgængelig, til at finde det optimale kalibrerings/vedligeholdelsesinterval?
  • I hvilket omfang kan vi anvende en måling til at validere en anden måling?
  • Er min installation klar til at udnytte sekundære parametre?
  • Nogle af disse spørgsmål kigger vi på og sætter fokus på muligheder og begrænsninger samt optimeringspotentiale.

11.15: Pause

11.25: Intelligente sensorer holder gang i produktionen ved Michael Fogdal Jensen og Steen Gregersen, ABB A/S

12.00: Netværksøvelse

(4 af deltagerne - herunder Steffen Schou Bojer, Columbus og Per Væggemose Nielsen, CP Kelco -  har i grupper af 2 personer på forhånd interviewet hinanden om hver deres brug af sensorer og dataopsamling og erfaringer. De fremlægger deres nye viden om den anden.)

 

13.00: På gensyn 17. juni 2021

Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Netværksmøde. Hygiejnisk Design. (kun for medlemmer)
Netværksmøde. Hygiejnisk Design. (kun for medlemmer)