Netværksmøde. Hygiejnisk Design. (kun for medlemmer)
Information
- Sted:
- Digitalt via Teams
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 15. april 2021 kl. 10:00
- Til:
- 15. april 2021 kl. 13:00
Effektiv udnyttelse af data og sensorer i fødevareindustrien.
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage og Rubin Dollerup Nielsen, Food & Bio Cluster Denmark - Bordet rundt
10.15: Effektiv udnyttelse af data og sensorer i industrien ved Kasper Brix Adsersen, Force Technology
- Hvordan udnytter vi sekundære parametre i procesudstyret?
- Har vi allerede data tilgængelig, til at finde det optimale kalibrerings/vedligeholdelsesinterval?
- I hvilket omfang kan vi anvende en måling til at validere en anden måling?
- Er min installation klar til at udnytte sekundære parametre?
- Nogle af disse spørgsmål kigger vi på og sætter fokus på muligheder og begrænsninger samt optimeringspotentiale.
11.15: Pause
11.25: Intelligente sensorer holder gang i produktionen ved Michael Fogdal Jensen og Steen Gregersen, ABB A/S
12.00: Netværksøvelse
(4 af deltagerne - herunder Steffen Schou Bojer, Columbus og Per Væggemose Nielsen, CP Kelco - har i grupper af 2 personer på forhånd interviewet hinanden om hver deres brug af sensorer og dataopsamling og erfaringer. De fremlægger deres nye viden om den anden.)
13.00: På gensyn 17. juni 2021