Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)
Information
- Sted:
- Digitalt via Teams
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 20. maj 2021 kl. 10:00
- Til:
- 20. maj 2021 kl. 13:00
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Der afvikles 3 møder mere i 2021: Den 20/5, 26/8 og 11/11.
Dagsorden for den 20/5-21:
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Food & Bio Cluster Danmark og Bordet Rundt
10.15: AAKs bæredygtige shea forretning – herunder optimering af sidestrømme ved Erik Møller Madsen, AAK
11.15: Breaking News ved Emilie Mille Müller, OneThird
11.25: Bio Break
11.35: Hvordan kan teknologi spille en rolle i fødevarespild? ved Anja Juhl Jensen, IBM
12.00: Certificeringsordning i forhold til madspild ved Lone Hansen, Bureau Veritas
12.20: Afrunding og på gensyn den 26/8-21