Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)

Information

Sted:
Digitalt via Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
20. maj 2021 kl. 10:00
Til:
20. maj 2021 kl. 13:00
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild.

Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Der afvikles 3 møder mere i 2021: Den 20/5, 26/8 og 11/11.


Dagsorden for den 20/5-21: 

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Food & Bio Cluster Danmark og Bordet Rundt


10.15: AAKs bæredygtige shea forretning – herunder optimering af sidestrømme ved Erik Møller Madsen, AAK


11.15: Breaking News ved Emilie Mille Müller, OneThird


11.25: Bio Break


11.35: Hvordan kan teknologi spille en rolle i fødevarespild? ved Anja Juhl Jensen, IBM  


12.00: Certificeringsordning i forhold til madspild ved Lone Hansen, Bureau Veritas


12.20: Afrunding og på gensyn den 26/8-21



Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)