Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)
Information
- Sted:
- Digitalt via Teams
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 18. marts 2021 kl. 10:00
- Til:
- 18. marts 2021 kl. 13:00
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Der afvikles 4 møder i 2021: Torsdag den 18/3, 20/5, 26/8 og 11/11. Alle dage i tidsrummet kl. 10-13.
Dagsorden for den 18/3-21:
10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Food & Bio Cluster Danmark og Bordet Rundt
10.15: Breaking News med relevans for fødevarespild dagsordenen ved Klaus Jørgensen, L&F
10.25: Den enes spild den andens brød ved Aviaja Riemann-Andersen, Circular Food Technology
11.10: Bio break
11.20: Spild ikke fremtiden ved Kirsten Østergaard Poulsen, Firstmove
12.00: Kompetencenetværksøvelse:
4 af deltagerne - Kirsten Jensen fra easyfood og Tage Kusk fra Lakrids By Bülow samt Rebekka Storgaard fra Peter Larsen Kaffe og Charlotte Aschim fra TotalCtrl - har i grupper på forhånd interviewet hinanden om hver deres fødevarespild kompetencer og erfaringer. De fremlægger deres nye viden om den anden.
Tak for i dag og på gensyn den 20/5-21