Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)

Information

Sted:
Digitalt via Teams
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
18. marts 2021 kl. 10:00
Til:
18. marts 2021 kl. 13:00
Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild.

Formålet med denne netværksgruppe er forretningsgørelse af fødevarespild – også kaldet produktionsspild i fødevarevirksomheder. Der vil være fokus på strategi, implementering og kommercialicering. Netværksgruppen mødes for at blive inspireret og ikke mindst inspirere hinanden. Der afvikles 4 møder i 2021: Torsdag den 18/3, 20/5, 26/8 og 11/11. Alle dage i tidsrummet kl. 10-13.


Dagsorden for den 18/3-21: 

10.00: Velkommen ved Kathrine Vejgaard Stage, Food & Bio Cluster Danmark og Bordet Rundt


10.15: Breaking News med relevans for fødevarespild dagsordenen ved Klaus Jørgensen, L&F


10.25: Den enes spild den andens brød ved Aviaja Riemann-Andersen, Circular Food Technology


11.10: Bio break


11.20: Spild ikke fremtiden ved Kirsten Østergaard Poulsen, Firstmove


12.00: Kompetencenetværksøvelse:

4 af deltagerne - Kirsten Jensen fra easyfood og Tage Kusk fra Lakrids By Bülow samt Rebekka Storgaard fra Peter Larsen Kaffe og Charlotte Aschim fra TotalCtrl  - har i grupper på forhånd interviewet hinanden om hver deres fødevarespild kompetencer og erfaringer. De fremlægger deres nye viden om den anden.


Tak for i dag og på gensyn den 20/5-21



Kontakt

Kathrine Vejgaard Stage

KVS@foodbiocluster.dk

+4530503625

Fødevarespild Netværksgruppe (kun for medlemmer)