Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud – II (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)
Information
- Sted:
- Online
- Sprog:
- Dansk
- Pris:
- Gratis / Free
- Fra:
- 11. marts 2021 kl. 09:00
- Til:
- 11. marts 2021 kl. 11:00
Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan tænker du salg og distribution til det offentlige ind i færdiggørelsen af din idé?
Innovationsprojekterne CPH Food, FFBI og Sundhedsinnovation har inviteret Food Service leverandører ind for at dele deres viden om dynamikkerne i regionale offentlige udbud med dig og besvare dine konkrete spørgsmål. Vi sætter fokus på hvordan Food Service håndtere de regionale udbud, arbejder og udvælger leverandører.
Målgruppe:
Virksomheder, der ønsker at tænke offentlige storkøkkener som distributionskanal ind i udviklingen af deres idé, produkt eller koncept.
Formål:
At klæde virksomhederne på til at sikre, at salg og distribution tænkes ind, også når man arbejder med produktudvikling.
Oplægsholdere:
Annette Badsberg, Udbudsansvarlig for Hørkram Foodservice A/S. Ud over at være ansvarlig for udbud, har Annette i de sidste mange år drevet agendaen om at modvirke madspild internt hos Hørkram og i fødevaresektoren som helhed, bl.a. ved at ændre i udbudsteksten. Det ligger m.a.o. Annettes hjerte nær at sætte handling bag ordene, og hun forstår både udbudenes ophav, svagheder og mulighder.
FORELØBIGT Program (bliver opdateret):
9.00 - Introduktion af alle deltagere (max 2 min per virksomhed)
9.20 - Hvilken rolle spiller grossisterne i de regional, offentlige udbud? Skitsering af landskabet.
Rubin Dollerup, Food & Bio Cluster Denmark
9.40 - Hørkram, udbud, samarbejde og udvikling
Annette Badsberg
- Håndtering af udbud til regioner
- Kategorier, processer ift. udbud
- Nutidige og forventede trends
- Muligheder ved for små og mellemstore fødevarevirksomheder
Herefter er der Q&A og fokus på deltagernes problemstillinger og spørgsmål
10.30 - Hvordan adskiller Hørkram sig fra andre spillere. Bl.a:
- Håndtering af udbud
- Kategorier
- Muligheder ved for små og mellemstore fødevarevirksomheder
Herefter er der debat med fokus på deltagernes problemstillinger
10.50 - Fælles opsamling og afrunding
11.00 - Tak for i dag
Praktisk: Der udsendes link til Microsoft Teams dagen før den digitale workshop gennemføres. Vi anbefaler deltagere at sidde ved en stærk internetforbindelse for at få god lyd og godt billede.