Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud – II (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)

Information

Sted:
Online
Sprog:
Dansk
Pris:
Gratis / Free
Fra:
11. marts 2021 kl. 09:00
Til:
11. marts 2021 kl. 11:00
Her får du et overblik over dynamikker i de regionale offentlige udbud og arbejder med at integrere den viden i udviklingen af dit produkt, koncept eller idé.

Du kender dit produkt, dit koncept eller din teknologi rigtig godt, og du arbejder med at udvikle det - men hvordan tænker du salg og distribution til det offentlige ind i færdiggørelsen af din idé? 

Innovationsprojekterne CPH Food, FFBI og Sundhedsinnovation har inviteret Food Service leverandører ind for at dele deres viden om dynamikkerne i regionale offentlige udbud med dig og besvare dine konkrete spørgsmål. Vi sætter fokus på hvordan Food Service håndtere de regionale udbud, arbejder og udvælger leverandører.

Målgruppe:

Virksomheder, der ønsker at tænke offentlige storkøkkener som distributionskanal ind i udviklingen af deres idé, produkt eller koncept.  

Formål: 

At klæde virksomhederne på til at sikre, at salg og distribution tænkes ind, også når man arbejder med produktudvikling.  

Oplægsholdere: 

Annette Badsberg, Udbudsansvarlig for Hørkram Foodservice A/S. Ud over at være ansvarlig for udbud, har Annette i de sidste mange år drevet agendaen om at modvirke madspild internt hos Hørkram og i fødevaresektoren som helhed, bl.a. ved at ændre i udbudsteksten. Det ligger m.a.o. Annettes hjerte nær at sætte handling bag ordene, og hun forstår både udbudenes ophav, svagheder og mulighder. 

 

FORELØBIGT Program (bliver opdateret):

9.00 - Introduktion af alle deltagere (max 2 min per virksomhed)
9.20 - Hvilken rolle spiller grossisterne i de regional, offentlige udbud? Skitsering af landskabet.
          Rubin Dollerup, Food & Bio Cluster Denmark

9.40 - Hørkram, udbud, samarbejde og udvikling
          Annette Badsberg

  • Håndtering af udbud til regioner
  • Kategorier, processer ift. udbud
  • Nutidige og forventede trends
  • Muligheder ved for små og mellemstore fødevarevirksomheder 

Herefter er der Q&A og fokus på deltagernes problemstillinger og spørgsmål

10.30 - Hvordan adskiller Hørkram sig fra andre spillere. Bl.a: 

  • Håndtering af udbud
  • Kategorier
  • Muligheder ved for små og mellemstore fødevarevirksomheder 

Herefter er der debat med fokus på deltagernes problemstillinger

10.50 - Fælles opsamling og afrunding

11.00 - Tak for i dag

Praktisk: Der udsendes link til Microsoft Teams dagen før den digitale workshop gennemføres. Vi anbefaler deltagere at sidde ved en stærk internetforbindelse for at få god lyd og godt billede.

Kontakt

Heidi Høy

hhd@foodbiocluster.dk

+4560110363

Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud – II  (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)
Digital Workshop: Dynamikker i regionale offentlige udbud – II  (CPH Food / FFBI / Sundhedsinnovation)